Ta kromě titulu získá i exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na sto tisíc eur. A kdo mezinárodní hvězdu vybere? Blesk představuje porotu.

Rejpal: Ondřej Hejma (58)

Zpěvák Ondřej Hejma už má s prací v porotě v SuperStar bohaté zkušenosti. Účinkoval v první i v třetí řadě soutěže Česko hledá SuperStar. Druhou řadu odmítl prý proto, že se finanční podmínky rapidně zhoršily. Česko Slovenskou SuperStar vzal. „Je tu hodně talentů,“ komentuje castingy Hejma.

Neusměvavější: Dara Rolins (36)

Křeslo Dary se v soutěži řešilo nejdéle ze všech. Dokonce se spekulovalo, že Rolins vyfoukla místo Ivetě Bartošové (43). „To je blbost, ani to nejde, já jsem zástupce slovenské strany,“ řekla Blesk.cz rozhořčeně Dara, která nebude hodnotit začínající zpěváky poprvé. V roce 2007 byla v porotě třetího ročníku slovenské SuperStar.

Nováček: Marta Jandová (35)

Marta je na rozdíl od svých kolegů v roli porotkyně poprvé. Jandová je známá především jako dcera rockera Petra Jandy (67), který byl porotcem loni v hudební soutěži X Factor. „Když jsem dostala nabídku na SuperStar, hned jsem volala tátu, aby mi poradil,“ řekla Blesk.cz Marta. Odpověděl bez váhání: „Jdi do toho!“

Kat: Pavol Habera (47)

Druhý slovenský porotce je u soutěžících jedním z nejobávanějších. Zástupce mužské slovenské strany je z celé poroty ve své funkci nejzkušenější. Habera má za sebou všechny tři ročníky Slovensko hledá SuperStar a za tu dobu získal ne zrovna sympatickou přezdívku Kat.

Československá SuperStar: Co v televizi neuvidíte, najdete zde>>