Sledujte superfinále Talentmanie ONLINE na Blesk.cz. Začínáme už ve 20 hodin!

„Zkoušeli jsme nové skoky a vozembouchy a já jsem si zlomil ruku a můj kolega nohu,“ prozradil Blesku šéf skupiny Petr Živner. Chvíli dokonce uvažoval o odstoupení ze soutěže.

Tento handicap se favorizovaným soutěžícím rapidně podepíše na jejich nedělním výkonu. „Naše vystoupení asi nebude stoprocentní. A hlavně to bude vypadat dost divně, když jeden bude tančit se sádrou na noze a já s dlahou na ruce,“ přiznal Blesku Živner.

Pro prachy riskují zdraví

Za cenu možné čtyřmilionové výhry pro absolutního vítěze soutěže prý raději budou hazardovat se svým zdravím. „Doktoři nám zakázali nejméně dva měsíce zkoušet, ale my máme pro strach uděláno. Nadopujeme se prášky proti bolesti a stůj co stůj choreografii odtančíme,“ je přesvědčen šéf skupiny Čarovné ostrohy. Dodal, že taková příležitost, jako je bojovat v Superfinále Talentmanie, se nemusí už nikdy opakovat. „Za dobu, co existujeme, jsme se museli vyrovnat s lecčíms,“ uzavřel Petr Živner.

Habera si odletěl do New Yorku

Těžkou hlavu pořadatelům navíc způsobil porotce Palo Habera. Výrazný člen poroty si totiž vyrazil do New Yorku a ještě v sobotu nebylo vůbec jisté, jestli se stihne kvůli problémům v letecké dopravě vrátit. Všichni okolo show z toho byli pořádně nervózní.

A na Haberovi nenechávají v zákulisí niť suchou. Mohl si uvědomit, jak moc riskuje. Dobře věděl, že jeho návrat bude kvůli počasí nejisté. Přesto si odletěl," postěžoval si času.sk jeden člověk za zákulisí.

V sobotu dokonce začali pořadatelé za Haberu narychlo náhradu. Habera se však nakonec vrátit stihl a všichni si tak mohli pořádně vydechnout.

 

Kdo bojuje v superfinále?
Čarovné ostrohy
Autor: archiv TV Nova

Čarovné ostrohy
Folklorní taneční skupina nejvíce zaujala svým temperamentem, energií a uměním. Je živým důkazem toho, že folklor ještě nezanikl.


Jiří Berousek
Autor: archiv TV Nova

 

 

Jiří Berousek (29)
Pokračovatel slavného cirkusového rodu Berousků. Ve finále mu  dělala parťáka medvědice Máša. V Superfifnále ale předvede svoje žonglérské umění.

Dominika Puterová (18)
Dívka je nejen nadějnou zpěvačkou. Kromě svého hlasu okouzlila diváky a porotu svým zjevem. Mluví se o ní jako o Miss Talentmanie.

Matúš Pišný (19)
Při vystoupení talentovaného tanečníka v electric boogie se až tají dech, tančí tak, jako by v těle neměl žádné kosti. Krom toho se stal i idolem mnoha dívek.

Duo Ogor
Autor: archiv TV Nova
Duo Ogor
Akrobaté Milena a Márius jsou neobvyklý pár představující dvě těla dokonale propojená dohromady a působící proti zemské přitažlivosti

Hybrid’s Crew
Taneční duo Patrik Ulman a Zdeněk Kremáček jsou mistři v electric boogie. Oproti Matúši Pišnému mají výhodu, že jsou dva a jejich vystoupení to oživuje.

Alena Smolíková (23) a fenka Keysi
Pro mladou studentku jsou největší vášní psi, trénuje jich několik. Ale nejšikovnější je fenka Keysi, s níž předvádí neuvěřitelné kousky.

Milan Sulej (35)
Operní zpěvák působící na diváky a porotu nejen svým hlasovým rozsahem, ale také city. Netají se tím, že bojuje se zákeřnou rakovinou.

Patrícia Janečková
Autor: archiv TV Nova
Patricia Janečková (11)

Talentovaná operní pěvkyně je jednou z velkých favoritek, kouzlu opery propadla už ve čtyřech letech

Petr Špatina (37) a jeho kamarád Tonda
Hudební virtuos se svým netradičním hudebním nástrojem vystupuje po celém světě a sklízí úspěch u diváků

Fotogalerie
10 fotografií