„Původně se předpokládalo, že by se začala vysílat příští rok na jaře, teď je naplánovaná snad na rok 2012,“ přiznal Blesku Mareš, který s nejsledovanější televizí podepsal exkluzivní tříletou smlouvu na neuvěřitelných 15 milionů korun, a tak musí skákat podle toho, jak Nova píská. Marešova talkshow se už mohla objevit na obrazovce několikrát, pokaždé ji ale zamítli.

Na vlastní talkshow si bude muset Mareš ještě počkat.
Autor: Dana Kolářová

„Nejdřív dostala přednost válka talentů, pak se uvažovalo o roku 2011, ale tam zase dostala přednost Česko Slovenská SuperStar, tak snad vyjde přespříští rok,“ přeje si Mareš, který po svém pořadu touží tak, že dokonce rozjel obdobnou show své kolegyně Adely Banášové na Slovensku. Teď však jen žárlivě sleduje, jak to jeho úspěšné slovenské kolegyni jde. „Já jsem do jejího pořadu zasahoval už v době, když se teprve vyvíjel formát, teď mám spíše režijní nebo produkční poznámky. Ale celý obsah pořadu je v rukách Adely Banášové,“ vysvětlil Blesku Mareš, který tak týden co týden musí dojíždět až na Slovensko.

Adela Banášová bude pro Leoše Mareše rovnocennou partnerkou
Autor: Blesk - Jiří Hadač

A od této neděle bude muset pendlovat mezi Prahou a Bratislavou dvojnásob, rozbíhají se totiž sobotní a nedělní přímé přenosy talentové show. A i když momentálně na obrazovce televize Nova vládne Talentmania, která není takovým diváckým hitem, jak původně nejsledovanější televize očekávala, přesto jsou přípravy na zase další reality show v plném proudu. „Castingy na Česko Slovenskou SuperStar startují už za pár týdnů a počítá se, že na obrazovky televize Nova se dostane na jaře příštího roku,“ potvrdila Blesku koordinátorka projektu Lucie Juráčková.