Dočkal, který pracuje jako vedoucí samoobsluhy, dokáže napodobit téměř dvacet druhů zvířat a dopravní prostředky. Svůj talent, který se jen tak nevidí, si pojistil dvakrát. V Talentmanii porota nad jeho vystoupením žasla. „Kromě svého zajímavého nadání jste i velmi sympatický, chceme vás vidět i příště,“ chválila Adela Banášová.

Dočkal si chtěl pojistit úspěch

Dočkalovi to ale bylo málo a šel ještě zkusit štěstí do Česko Slovensko má talent. Tam na vyžádání Jana Krause předvedl scénku, v níž napodobil vlak, který srazí stádo krav. A postoupil dál. „Jsem váš velký fanoušek,“ rozplýval se Jaro Slávik. To ale ještě nevěděl, že Dočkal se u konkurence dostal dokonce do rozhodujícího Soudného dne.

V Česko Slovensko má talent rozhodující Velký třesk bude až tuto neděli a to, že jím imitátor projde, je dost nepravděpodobné. „Pokud jde o pana Dočkala, jeho přístup považujeme za velice neseriózní a vyvodíme patřičné kroky,“ řekla Blesku mluvčí TV Prima Jana Kocová.

„Vzhledem k tomu, že soutěžící svým účinkováním v další talentové show porušil smlouvu, budeme tuto situaci řešit,“ přidala se Lucie Juračková z TV Nova.