V castingových kolech, které mohli diváci doposud vidět ze záznamu, porota nepustila dál "sekáče" Aleše Rozsívala, který Lucii Bílou vyděsil řezáním do vlastního těla a dívčí punkové trio Sweet zone. Jenže...

Postoupili díky protekci?

Iluzionista Rozsíval i Sweet zone dostali od tří porotců - Jaro Slávika, Lucie Bílé a Jana Krause dvakrát NE, což znamená, že nemají šanci na postup do semifinálových kol. Ale ouha, v posledním nedělním přenosu se jak Rozsíval, tak Sweet zone objevili mezi postupujícími do semifinále! Jak to?

"Porotci se při finálním výběru rozhodli dát jim ještě příležitost. Chceme, aby show byla samozřejmě co neatraktivnější a skutečně se prezentovala co nejširší škála talentů. Proto došlo k navrácení těchto dvou čísel do soutěže. Pravidla to v této fázi umožňují," řekla Blesk.cz tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová. Pravidla soutěže ale televizní divák nikde nenajde, přístup k nim má pouze produkce pořadu.

Proč zrovna děsivý iluzionista a punková dívčí kapela dostali "divokou kartu" se můžeme jen domnívat. Aleš určitě svými děsivými kousky přitáhne diváky k obrazovkám a holky? Že by zapracoval schopný manažer Ivan Rössler, který má pod sebou desítky bývalých, ale i současných hvězdiček (Michael Foret, Vlasta Horváth, Petr Rezek, Josef Vágner nebo Daniela Šinkorová)?

Fotogalerie
4 fotografie

Další zmatek: Chybná televizní upoutávka

Všímavé diváky pobouřila i televizní upoutávka na TV Prima, která měla být zřejmě spuštěna až po prvním semifinále. "Jasně se v ní říká, že se soutěžící střetli v semifinále, ale to teprve bude až v neděli.  Domnívám se, že když si auvědomili, že to pustili ven, tak museli narychlo tedy ono hlasování spustit. Je teď  tedy divné, že máme hlasovat, ale výkony soutěžících, kam se posunuli, co nového předvedou, jsme ještě ani nevideli," upozozrnil redakci Blesk.cz pohotový čtenář.

Video
Video se připravuje ...

Televizní upoutávka říká, že soutěžící se střetli v semifinále. Jenže žádné semifinále zatím neproběhlo! /YouTube/

"Divákům se velmi omlouváme, skutečně došlo k technické chybě, kterou obratem napravíme. Děkujeme za upozornění, které potvrzuje to, že diváci ČSMT opravdu velmi pečlivě sledují," vysvětlila tisková mluvčí Primy Jana Kocová.

Líbí se vám tento článek? Čtete rádi Blesk.cz? Hlasujte pro nás v anketě Křišťálová lupa!