23:04 - Všem čtenářům přejeme krásný zbytek večera. Děkujeme za pozornost!

23:03 - Tak to se jen tak nevidí. Přestože Prima avizovala konce dnešního programu až na 23:15, překvapivě končí téměř o čtvrt hodiny dříve. Ještě před závěrečnými titulky Pyco s Prachařem představili další osmičku - pro třetí semifinále. Snad se budeme mít na co těšit...

22:51 - To, na co všichni čekali, tedy jména dvou dalších finalistů, už známe. Show by však měla trvat další téměř půlhodinu. Co si pro své diváky Prima připravila?

22:48 - Dětská skupina Beethoven DC neskrývá zklamání. Některé holčičky mají v očích slzy. V soutěži skupina sice končí, v úterý však bude obhajovat titul Mistrů Evropy.

22:46 - Jan Kraus opět musí rozseknout tento duel. Stejně,  jako minule. Do dalšího kola poslal Radka Bakaláře. "Radek totiž vytvořil svou vlastní disciplínu," osvětlil své rozhodnutí Kraus.

22:41 - Padesát na padesát - Do finále se má šanci dostat Beethoven DC a tančící kouzelník Radek Bakalář. O postoupení jednoho z nich rozhodne porota.

22:39 - Nejvíc sms hlasů od diváků získal samozřejmě Marián Zázrivý. Jeho zpěv i dojemný příběh zafungoval.

22:38 - Pyco má v rukách obálky se třemi jmény. První postupuje automaticky. Mezi dvěma dalšími rozhoduje porota.

22:35 - Jakub Prachař právě ukončil hlasování. Na roli ukončovače se těší každý semifinálový večer. Prý právě proto přijal nabídku k moderování Talentu.

22:30 - "Klidně vsadím 100 eur na to, že dneska nepostoupí žádná žena," prohlásil kat Jaro Slávik.

22:20 - A je tu druhá část - rozhodnutí. Doufejme, že nás tvůrci pořadu nebudou napínat tak, jak to udělali minulou neděli. Asi milion rekapitulací a asi milion reklamních bloků bylo poněkud k neudržení.

22:15 - Rekapitulace před koncem první části večera. Kdo postoupí? Máte mezi osmi semifinalisty své favority??

22:13 - Pěvec těsně před odchodem z jeviště dostal od moderátorů čokoládu na oplátku za to, že Jakub s Martinem mu tu jeho při castingu bez ostychu sež... snědli.

22:11 - "Marián Zázrivý není ničí kopie. Je to on, Marián Zázrivý, vycházející hvězda," konstatoval Jaro Slávik.

To se ještě nestalo. Celá porota, včetně pánů většinou šťouralů, Mariánovi tleskala ve stoje
Autor: Reprofoto TV Prima
22:10 - Lucie Bílá se nemůže dočkat, až Zázrivého ohodnotí. "Bylo to excelentní," hodnotila ho Lucie a následně se opřela do bulváru.

22:08 - Z Mariána Zázrivého se od doby castingu do dneška, jeho dalšího vystoupení v Česko Slovensko má talent, stala celebrita. Jeho podání písně od Andrea Bocelliho. "Tato ta chvíle je moje největší světlo," řekl dojatý Zázrivý.

Marián Zázrivý ohromil písní od Andrea Bocelliho

22:02 - Ano, jak jinak. Konec se blíží, je na řadě první rekapitulace. Soustřeďme se nyní už na pěvce Mariána Zázrivého.

21:52 - Jakub Prachař se nechal strhnout Dominičiným výkonem a vyšplhal na tyč. Ohrozil tím ovšem zbytek večera. Visel na tyči jako hadr na koštěti. Když slezl, nemohl dech popadnout a téměř si nemohl vzpomenout ani na jméno posledního soutěžícího dnešního večera, pěvce Mariána Zázrivého.

21:51 - "Bylo to pěkné jako Sixtinská kaple a vzrušující jako 33. kilometr v maratonu," hodnotil Jaro Slávik.

21:48 - Kdo by chtěl protestovat, že erotický tanec u tyče do show pro mládež nepatří, nechť se zaposlouchá. Enya, která Dominiku doprovází, je tak romantická, že to sladší už ani být nemůže.

21:46 - Kontroverzní talent, a pojďme. Dominika Kormaňak - tanečnice u tyče, právě nastupuje. Dnešní mišmaš to ideálně doplňuje.

21:45 - Porota jejich vystoupení hodnotila poněkud milosrdně a shovívavě.

21:38 - Drsná rodinka Metal Kidz to rozbalila s Nirvanou a jejím hitem Smells Like A Teen Spirit. No, jejich snaha se cení. Po poněkud klopýtavém začátku na pódium přiběhlo několik desítek dětí, které se zúčastnily zběsilého pogo.

21:26 - Jsme jedním vystoupením za polovinou. Před námi jsou ještě další tři. Jak jste spokojení s dnešním večerem? Dá se na to koukat? Baví vás to?

21:25 - "Přestože je u vás tolik krásných chlapců, já jsem nemohla spustit oči z vás, milá dámo," prohlásila Lucie Bílá.

Out of Bounds
Autor: Reprofoto TV Prima

21:22 - Na jevišti přistála podprsenka. Tanečníci neví, kam s ní. Jeden z nich to vyřešil tak, že si ji strčil do kapsy.

21:20 - Slečinky v hledišti jsou pološílené. Chlapci s jednou dívkou v čele jim totiž servírují sambu, Karla Gotta i tetris. Publikum tleská ve stoje. Moderátoři se ke skupině přes ten řev ani neodvažují přiblížit.

21:15 - Jen Pyco vyslovil, že nyní vystoupí brazilsko-česká skupina, a dívky v publiku už začaly šílet. Out of Bounds.

21:14 - "Tuto soutěž nevyhraješ. Ale dnes večer jsi nejlepší zpěvačka na tomto pódiu," prohlásil Jaro Slávik. Lenka smutně poděkovala. Uvědomila si totiž, že krom bláznivého ChiChi Tornáda je jedinou zpěvačkou dnešního večera.

Lenka Piešová si vybrala těžkou písničku - One Night Only od Jennifer Hudson
Autor: Reprofoto TV Prima
21:11 - Lenka v bílých šatech připomíná řeckou bohyni. Zpívala song One Night Only od Jennifer Hudson. "Laťku sis nasadila hodně vysoko, byl to žánr, který tě teprve čeká. Držím ti palce," hodnotí ji Lucie Bílá.

21:06 - Talentová Lenka Piešová v castingu ohromila Lucii Bílou. Jaro Slávik jí nakonec dal Ne, ale Lenka se do semifinále nakonec probojovala. Co Lenka předvede tentokrát? A co na ni řekne porota?

Fotogalerie
44 fotografií

21:04- ChiChi dostal dárek k Vánocům. Na jeviště přišel tanečník František Šimčík. ChiChi je dojatý. Od Fandy dostal kytici růží a plyšového medvěda. Dárek dostala také Lucie Bílá, obrázek, který po ni namalovaly děti z Fandova dětského domova.

20:53 - "Děkuji za nadhled showbyznysu. Ten ho totiž potřebuje jako prase drbání," vyslovil se Jan Kraus.

20:52 - "Je to nová móda, mít svetr pod šaty. Máte tam dokonce vyšitého jelena," komentuje ChiChiho chlupatou hruď Pyco Rausch.

20:49 - ChiChi rozjel vánoční song All I Want For Christmas od Mariah Carey. ChiChi má na sobě santovský kostým s obrovským poprsím. Před začátkem jeho show rozhazovali jeho pomocníci dárečky do publika.

Neuvěřitelná show ChiChi Tornádo

20:46 - Na řadě je ChiChi Tornádo. ChiChiho velice mrzí, že "kvůli němu" vypadl z Talentu talentovaný tanečník Michaela Jacksona Fanda.

20:40 - Pozor! Radek sám nyní v rozhovoru prozradil, že dívku stále hledá. Na Jaro Slávika ani Jan Kraus neoceňují jeho milé pohledy do kamery. "Koho to zajímá, že jste nezadaný," bručí z poroty Kraus.

20:39 - Publikum jásá a tleská ve stoje. Lucie Bílá má ve tváři nadšený úsměv.

20:35 - Radkovo vystoupení doprovází hudba kapely Kryštof. Svými pohledy hypnotizuje fanynky. Nejdřív zahájil jímavou iluzí s mizením balónků. Pak mu ovšem jakýsi pošťák - Ondra to nebyl - přinesl jeho létající hůlky, kterého proslavily. A Radek předvedl to, na co všichni čekali.

20:32 - Na řadě je Radek Bakalář. Pro mnohé fanynky bohužel produkce oznámila, že Radek už nezadaný není.... Přesto doufá, že dostane tolik hlasů, aby postoupil do finále.

20:29 - Lucie Bílá se stejně třpytí jako dětičky, které právě dotančily, a chválí malé tanečníky. "Bylo to moc pěkný. Chvílemi to vypadalo, jako by celou planetu přepadly děti, ale bylo to krásný," komentuje jejich vystoupení Jan Kraus.

20:27 - Děcka to pěkně rozjíždí. Mumraji na jevišti pomáhají jejich flitry poseté kostýmy a divoká hudba. Přemety, balet, break dance, pan Beethoven by se asi nestačil divit...

20:24 - A máme tu první 'pány na holení' - dětskou taneční skupinu Beethoven DC Exe. V castingu z nich porota byla nadšená. Jak Beethoveni obstojí v semifinále?

20:18 - Za zpěvu Keishi a porota soutěže přichází. Krásná Lucie Bílá opět v mini a je zatraceně sexy! Chvilku na pódiu si užívá vyzývavým postojem - užívá si to také pan kameraman, který ji doslova hltá kamerou, pak už totiž zasedne za porotcovský stolík a na její modré sexy šatičky budeme moci jenom vzpomínat.

Lucie Bílá byla super sexy

20:15 - Chlapci moderátoři opět pěkně ladí. Jakub Prachař má růžovou košili, Martin Pyco Rausch bílou. Oba rozhalenku. Pokud budou muset opět běhat do schodů na stupínek ke vstupům a dolů na jeviště - jakože budou, je to jistě praktická volba. Černé obleky jsou klasika, která večeru dodává na slavnostnosti.

20:11 - Tak tu máme poslední reklamní blok. A ČS má talent je tady. Začíná po slovensky, hej! Totiž slovenským komentářem minulého dílu.

19:50 - Na co se můžeme těšit? Na iluzionistu Radka Bakaláře, který si z castingového kola udělal takovou malou seznamku, když se představil jako nezadaný, na taneční skupinu Beethoven DC Exe, na zpěváka/zpěvačku Chi Chi Tornado, kterého od jeho idolu Tiny Turner odlišuje jen poněkud zarostlá hruď, na rodinnou metalovou skupinu Metal Kidz. Svůj talent předvede také tanečnice u tyče Dominika Kormaňak, vystoupí česko-brazilská taneční skupina Out of Bounds. Lucie Bílá je jistě zvědavá na svou konkurentku Lenku Piešovou, která v castingu ohromila písní Jsi můj pán. A oči a zejména uši všech se obrací k vystoupení smutného pěvce Mariána Zázrivého.

19:45 - Dobrý večer, vážení čtenáři. Vítáme vás u ONLINE přenosu talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Jedná se o druhé semifinálové kolo a Blesk.cz ho s vámi bude opět ONLINE sledovat.

Tak jako minule uvidíme osm soutěžících, z nichž dva postoupí do finále. Připomeňme si, že prvními finalisty se minulý týden stala akrobatická skupina Chebejet a hudební kapela s kapkou beatboxu Mako!Mako!

Fotogalerie
44 fotografií