Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 nejlepších seriálů roku 2015: Letošek bude ve znamení TV obrazovek!

/
  • Rok 2015 bude na českých televizních obrazovkách plný atraktivních seriálů. Toto jsou ty nejlepší z nich.
    9. ledna 2015 ● 19:15

    Letošní rok, co se seriálů týče, bude tak nabitý, že se jejich fanoušci od obrazovek asi ani nehnou. Protože jich bude ve vysílání přehršel, připravil Blesk.cz deset těch nejatraktivnějších, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Zde je těch 10 ze všech vůbec nejatraktivnějších!

  • 1.

    Hra o trůny (HBO)

    Fantasy krvák bude na HBO pokračovat pátou řadou. Vrátí se všichni známí hrdinové i padouši. Tedy ti, kteří přežili. Zároveň se setkáme s novými postavami, které dosud znají jen čtenáři knižní předlohy od George R. R. Martina. Nebudou chybět draci, krev ani sex. Prostě vše, co dělá Hru o trůny tím, co ji proslavilo.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 2.

    Gotham (Fanda)

    Už v dobách, kdy byl Bruce Wayne alias Batman ještě malým chlapcem, to v Gothamu žilo. Stejnojmenný seriál přináší osudy hrdinů i jejich protivníků z dob, které předcházejí všem filmům o komiksovém hrdinovi. Diváci jsou svědky začátků policejního komisaře Jamese Gordana, smrti Brucových rodičů i dětství Catwoman. Pro komiksové fanoušky jde o povinnost.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 3.

    Agents of S.H.I.E.L.D. (Fanda)

    Svět komiksů od Marvelu je natolik rozsáhlý, že mu všechny filmy o Iron Manovi, Thorovi ani Kapitánu Amerikovi nestačí. Na scénu tak přichází agent Coulson, který se musí vypořádat se všemi nadpřirozenými úkazy. Děj několika dílů se protíná s filmy na stříbrném plátně. Nechybí humor, akce ani spousta speciálních efektů.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 4.

    Westworld (HBO)

    Pamatujete si na netradiční sci-fi western Westworld  z roku 1973 s Yulem Brynnerem v hlavní roli? Tak přesně podle něj vzniká pod taktovkou HBO nový TV seriál, který znovu přinese zábavní park plný robotů v rolích kovbojů. A jak to tak bývá, něco se pokazí. Z obsazení klesá čelist dolů, protože v seriálu se objeví James Marsden (X-Men), Evan Rachel Wood nebo Anthony Hopkins.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 5.

    Hannibal (Prima)

    Je nesmírně inteligentní, je nepředstavitelně nebezpečný i neuvěřitelně krvelačný. A je kanibal. Řeč je o doktoru Hannibalu Lecterovi. Ten v novém TV seriálu dostal s představitelem Madsem Mikkelsenem novou podobu a nový styl. Ten je velmi, velmi temný. Po krku Hannibalovi jde Will Graham, psycholog ve službách FBI, jehož stíhají záhadné halucinace, o kterých ví víc jen sám Hannibal.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 6.

    Inteligence (Nova)

    Josh Holloway ze seriálu Ztraceni se vrací na TV obrazovky v zajímavém hi-tech thrilleru. V něm je mu do hlavy implantován ojedinělý počítačový čip, díky kterému je schopný se připojit na nejrůznější zařízení a ovládat je. Při vyšetřování nejrůznějších kriminálních případů má tak silného spojence, že se o něm jeho kolegům z vyšetřovací jednotky může jen zdát.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 7.

    Grimm (Prima)

    Detektiv Nick Burkhardt z portlandské policie zdědil speciální schopnosti, díky kterým dokáže odhalit nadpřirozené bytosti, které se maskují mezi lidmi. Každý díl je inspirován pohádkou od bratří Grimmů, kterou přenáší do moderního světa. Uvidíte spoustu nadpřirozených stvůr, speciálních efektů i prvky krimi. Ideální záležitost pro všechny příznivce tajemna.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 8.

    Sběratelé kostí (Prima)

    Stálice českých televizních obrazovek nemůže ani příští rok chybět. Dvojice nerozlučných parťáků, doktorka Temperance „Kůstka“ Brennan a zvláštní agent Seeley Booth, se opět vrhá na zapeklité kriminální případy, k jejichž vyšetření je zapotřebí forenzních věd. V hlavních rolích se tradičně vrátí Emily Deschanel a David Boreanaz, mezi kterými to bude jiskřit ostošest.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 9.

    Temný případ (HBO)

    Uznávaný detektivní seriál s Matthewem McConaugheym a Woodym Harrelsonem se vrátí v podobě jako American Horror Story. Tedy s novými představiteli a zcela novým příběhem. V druhé sezóně se v hlavních rolích představí Collin Farrel jako nekompromisní detektiv Ray Velcoro. Sekundovat mu bude Vince Vaugn a Rachel McAdams. Děj se opět bude odehrávat v Kalifornii, ale mimo Los Angeles.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

  • 10.

    Láska ve hvězdách (Nova Cinema)

    Sci-fi seriálů bude na českých obrazovkách vysíláno v roce 2015 habaděj, ale jen Láska ve hvězdách je romantického ražení, které může učarovat především divákům něžného pohlaví. Příběh pojednává o dívce Emery, která se v dětství zamiluje do mimozemského chlapce, o kterém si později myslí, že zemřel. Jenž on žije! V dospělosti se opět setkávají a jak zjistí, jejich citové pouto je pořád více než silné.
    10 nejlepších seriálů roku 2015
    Autor: Oficiální zdroj

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

prasulka: Přesně tak,hrůza

(21. 11. 2015 21:50)

jaromir123: Už se těším na nové náměty na seriály od vog.ht.

(09. 01. 2015 23:45)

vog.ht.: Jedna US dementní sra.čka vedle druhý. Už dost!!!!

(09. 01. 2015 20:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy