„Slovo jako rozvod nebo návrat neřešíme, to vyplyne časem,“ přiznala Blesku Monika Marešová. Aby to ale neměl Leoš tak jednoduché, jedním dechem dodává, že by se nebránila ani novému vztahu. „Zatím jsem nepotkala žádného muže,“ přiznala.

Vztah nejlépe placeného moderátora v České republice s manželkou Monikou se zřejmě ustálil na bodě, který páru zatím plně vyhovuje. „Já se mám opravdu dobře. Je to vážně paradox, ale s Leošem se vídáme mnohem častěji, než když jsme společně žili pod jednou střechou,“ svěřila se Monika Marešová, od které se Leoš více než před měsícem odstěhoval do bytu v pražském Braníku.

Monika jako neustále podváděná manželka byla poslední rok soužití s Marešem jen nešťastná. „Několikrát jsem opravdu vážně uvažovala, že od něho odejdu,“ řekla Blesku před časem Monika, které Mareš delší dobu zahýbal s mladou modelkou Gabrielou Dvořákovu (20).

Fotogalerie
2 fotografie

Marešová přesto nechtěla za jedenáctiletým vztahem s moderátorem, se kterým má dva syny Matěje (6 měsíců) a staršího Jakuba (4), udělat jen tak definitivní tečku: „Každý přece ví, že zakázané ovoce nejvíce chutná, když mu milenku nebudu zakazovat, třeba ho přestane bavit.“ Jak je vidět, tato taktika podváděné Marešové zatím dobře vychází. Leoš se jako vzorný otec stará o děti, často se setkává i s Monikou a podle informací Blesku jeho důvěrný vztah s Gabrielou Dvořákovou, která si o jejich dlouhém románku několikrát pustila pusu na špacír, už není aktuální.