Leoš Mareš
Autor: Blesk – Jiří Černohorský, Jindřich Starý, Martin Mithofer

Prostitutka
Profesionální společnice, která Leoše Mareše nafotila nahého v posteli a poté prodala fotografie s ním i jeho osobními věcmi, tvrdila: „Nebyl se mnou poprvé... Byli jsme v klubu Infinity. Mareš hodně popíjel. Vše potom proběhlo v jednom bytě,“ vylíčila deníku Blesk dívka.

494244:wide:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše čtěte ZDE>>>

 

303911:gallery:true:true

Gábina Dvořáková (21)
Vítězka soutěže Dívka Šumavy, která žije ve Strakonicích, to s Marešem táhne už více než rok a právě kvůli ní se Monika Poslušná rozvádí s Marešem. Je víc než jisté, že Dvořáková se díky poměru s Marešem zviditelnila. Například dostlala lukrativní kšeft – nafotila nahaté fotky do Playboe.

Lucie Petrišková (21)
O sexu s Leošem promluvila otevřeně jako jedna z prvních v lednu 2009. Prý jenom proto, že musela. „Nejdřív jsem vše popírala, ale když novináři přišli s konkrétními a podrobnými informacemi, už se to popřít nedalo,“ tvrdí finalistka Miss ČR 2007.

277408:gallery:true:true

Agáta Hanychová (24)
"Slyšela jsem, že poté, co jsem to s Leošem ukončila, mě v jeho posteli nahradila Hanychová,“ řekla Blesku Marešova údajná milenka Petrišková s tím, že si Mareš užíval sexuálních radovánek kromě ní také s Hanychovou (23)!

Jena Beszedesová na titulce časopisu, ve kterém přiznala, že jí Leoš Mareš lákal na pokoj.
Autor: Brejk

Jana Beszedesová (25)
Slovenská kráska Jana Beszedesová (25) v rozhovoru přiznala, že na jedné z bratislavských diskoték ji Leoš Mareš přemlouval, aby s ním šla na pokoj!i „Zval mě, ať s ním hned odejdu do jeho prezidentského apartmá v hotelu Carlton,“ a dodala, že Mareš to zkoušel i na Simonu Krainovou. To se ale nepotvrdilo.