Bujará společnost konzumovala jako o život a pak následovala volná zábava ve vířivce. Moderátor odhazoval zábrany i šaty, takže se smíchovským nočním chodcům naskytla zajímavá podívaná. Leoš nahý zepředu, Leoš nahý zezadu...

Fotogalerie
7 fotografií

Moderátor Leoš Mareš (33) bujaře oslavil narození druhého syna Matěje, který přišel na svět v úterý v 18:27 hodin. "Matěj Mareš je na světě. Je velkej 51 cm a váží 3,84 kg," pyšnil se hrdý tatínek a ještě tentýž večer oslavoval tak, že druhý den nemohl pořádně mluvit.

Nečekané porodní bolesti manželky Moniky (33) moderátora zaskočily ve chvíli, kdy točil poslední díl pořadu Eso. "Všechno to tak krásně vyšlo. Dotočil jsem Eso a spěchal jsem za Monikou," řekl Blesku Mareš. Porod proběhl bez komplikací a maminka i malý Matěj jsou v pořádku. "Oba se cítíme fajn. Leoš u porodu nechyběl a sám přestřihl pupeční šňůru," řekla ve středu Blesku Monika Marešová.

"Byl to úžasný zážitek," svěřil Leoš, který ve stejné euforii až do ranních hodin mohutně oslavoval s kamarády z Evropy a neznámou brunetkou. "Hodně jsme pili, hodně jsme pili," řekl Blesku ještě podroušený Mareš. "Nejdřív jsme začali v restauraci, a pak jsem se s nejbližšími přáteli přesunul ke mně domů a do vířivky," popisoval oslavu Mareš, který při ní pobíhal polonahý po venkovní terase.

Z party ale musel Leoš kvůli pracovním povinnostem časně ráno odjet. „Ve tři ráno pro mě přijelo auto a odvezlo mě na casting Česko Slovenské Superstar do Bratislavy,“ vysvětlil Leoš, kterého si teď Monika ani narozený syn moc neužijí. Casting v Bratislavě trvá tři dny a i když bude absolvovat trasu Praha-Bratislava a zpět, synům a manželce bude moci leda tak popřát dobrou noc.