I afterpárty v Solidní nejistotě se nesla v duchu oslav hokeje. Finalisté v čele s Radkou Pavlovčinovou, která bude hrát roli čarodějnice, pobíhali v národních dresech. „Jsem sice Slovenka, ale žiju tady tak dlouho, že musím slavit. Navíc rozhodčí byl Slovák, tak k tomu taky trochu přispěl,“ smála se Radka.

Večírek se protáhl až do rána

Večírek trval dlouho do ranních hodin. Výborně se bavil Václav Noid Bárta, který už se těší, jak si zahraje Robina se všemi třemi budoucími kolegyněmi. „Nejraději mám Lucku Šoralovou, Martina Bártová je určitě taky dobrá a navíc se jmenuje jako moje švagrová. Nelu Pociskovou znám jen z fotek,“ řekl Blesku.

Nehoda dvou finalistů

Zpáteční cesta finalistů Elišky Ochmanové a Ladislava Korbela, kteří odešli mezi prvními, ale málem skončila tragicky. Pár se vracel domů do Ostravy a havaroval na 107,5. km dálnice D1 v půl páté ráno.

V autě s nimi seděla ještě jejich kamarádka. Trefili svodidla, poškrábali auto a byli převezeni s lehkými zraněními do jihlavské nemocnice. V současné době jsou s odřeninami propuštěni do domácího léčení. Za nehodu mohl podle svědků kamion, který řidiče oslepil.

Na párt ještě soutěžící eliška Ochmanová a Láďa Korbel netušili, že budou bourat
Autor: Ladislav Křivan