Skoro každý týden na nedělní večírek doprovází Lucie svého přítele, skladatele Ondřeje Soukupa, a vždy se objeví na parketu. Když netancuje její přítel najde si náhradu, a tak dovádí s cizími chlápky. V neděli večer to nebylo jinak.

Radka Pavlovčinová se o roli čarodějnice podělí s Machálkovou

Na večírku se loučili vypadnutí Radka Pavlovčinová a Laco Hudec. Radka dopadla ale i tak velmi dobře. Porota jí totiž nabídla jednu z velkých rolí v muzikálu Robin Hood, a to čarodějnici. Takže rozhodně nemusí smutnit. Roli bude alternovat s Leonou Machálkovou. „Dostala jsem víc, než jsem doufala. Rozhodně nejsem zklamaná a strašně se na čarodějnici těším,“ řekla Blesk.cz Radka.

Doubravová oslavila narozeniny svým postupem

Michaela Dobravová známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě zase svůj postup skvěle oslavila, protože jí porota dala předčasný dárek k narozeninám, které má v pondělí, ale oslavila je už v neděli na večírku v Solidní nejistotě. Lepší dárek k devatenáctým narozeninám si ani nemohla přát. Nechyběl dort a plno zábavy. Na večírku se objevil i herec Vojta Kotek, který trávil volné chvíle ve společnosti neznámé brunetky.

Kdo se nakonec stane Robinem, Jan Kříž, nebo David Weingärtner? A bude lady Marianou Martina Bártová, nebo Michaela Doubravová? Rozhodovat se bude už v neděli 23. května ve 20.00 ve velkém finále na Primě.

Fotogalerie
6 fotografií

Robin Hood
Autor: Blesk.cz