Nejsem ve správné pozici, abych diskutoval o druhé sérii oficiálně, ale když bude druhá sezóna... V první sezóně jsme viděli, že je Gi-hun postava, jejíž lidskost je ukázána nebo odhalena v jistých situacích,“ řekl Jihokorejec Hwang Dong-hyuk podle britského webu Daily Mail. Gi-hun se stal protagonistou první série.

Gi-hun se více předvede

Jinými slovy: jeho lidskost je ukázána pasivním stylem. Ale myslím, že v druhé sezóně poté, co zažil v té první, bude mnohem více aktivní,“ dodal. Režisér a tvůrce Hwang Dong-hyuk poté přirovnal nejenom Gi-huna, ale i postavu Bílého koně, který je antagonistou seriálu k rytířům Jedi ze sci-fi ságy Star Wars.

Ti mohou být hodní, ale nakonec hrozí, že se přikloní k temné straně síly a stanou se Sithy. „Co se týče Bílého koně, který je též výhercem minulé soutěže, je jako Darth Vader. Někteří soutěžící se stanou Jedi, jiní Darth Vaderem. Myslím si, že Gi-hun narazí na kritický bod, který ho postaví před test,“ uzavřel.

Kdy se dočkáme druhé řady?

Kdy se ve skutečnosti druhé sezóny dočkáme, není vůbec známo. Touha diváků je ale obrovská, a tak je možné, že se s natáčením začne již z kraje příštího roku. Vzhledem k sledovanosti Netflix začátek natáčení zcela jistě oznámí. Z herců z jedničky se jich však vrátí nejspíš jenom hrstka. Ti, jejichž postavy přežily...

Fotogalerie
73 fotografií