O odchodu Guriry se spekulovalo již nějakou dobu. Web The Hollywood Reporter následně zvěsti potvrdil. Podle něj se představitelka Michonne, která se stylově ohání katanou, naposledy objeví v následující 10. sezoně. A to jen v několika dílech. Momentálně se vysílá druhé polovina deváté řady.

Michonne tedy zatím nemůže zemřít a její smrt je nepravděpodobná ani v následující sezoně. Nejspíše se jí dočkáme v některém ze tří plánovaných televizních filmů, které budou zaměřeny na postavu Ricka Grimese – jejího milého. Jeho představitel, herec Andrew Lincoln (45), také v seriálu skončil.

Michonne se vydá za Rickem

Rick se naposledy objevil v pátém díle aktuální série před časovým skokem. Jeho postava však přežila a bude protagonistou zmiňovaných filmů. V nich se nejspíše objeví i Michonne, protože se pravděpodobně v následující řadě dozví, že její láska přežila. Gurira se stala v poslední době velkou hvězdou.

Její kariéru nakopla po ztvárnění Michonne i účinkování v komiksovém trháku Black Panther. V něm si zahrála Okoye, která se umí nejenom ohánět, ale má i pořádně proříznutý jazyk. Tuto roli si zopakovala ve snímku Avengers: Infinity War a objeví se i v jeho pokračování Avengers: Endgame.

Spin-off s Maggie?

Další herečkou, která již seriál The Walking Dead opustila, je Lauren Cohan (37).  I její postava Maggie však přežila. V seriálu bylo řečeno, že pomáhá vybudovat novou komunitu mimo jeho dění. Vrabci na střeše si nyní štěbetají o tom, že by se měla stát hlavní hrdinkou nového spin-offu seriálu, který se bude teprve natáčet.

Fotogalerie
140 fotografií