„Máme v prodeji posledních padesát vstupenek v té nejlevnější kategorii,“ pochlubila se Blesku ředitelka plesu Zuzana Vinzens. 400 let od smrti Rudolfa II. inspirovalo organizátory k tomu, aby letošní ročník pojali v duchu života extravagantního císaře. Na hosty čeká raut ze středověkých receptů, který se skládá z těch nejlepších surovin.
„Naši šéfkuchaři na sestavování menu strávili několik dní a hosté se mohou těšit na autentické recepty převedené do moderní gastronomie,“ prozradila zástupkyně cateringové společnosti. Cena pohoštění, které je v ceně vstupenky, se podle odborníků pohybuje v řádu milionů korun. Na ples se chystá spousta známých osobností, mezi nimi třeba světová modelka Tereza Maxová.
Co se bude jíst
Vařený hovězí jazyk s hráškovým pyré a silným demi glas s majoránkou
Srnčí medailonky se šípkovou omáčkou
Smažené šišky s kachními játry
Co se bude pít
Speciální pivo – Plesový ležák
Vybraná italská a moravská vína a destiláty
Ceny vstupenek na osobu
II. balkon bez místenky - 2000,-
I. balkon s místenkou - 3000,-
Místo u stolu na jevišti - 5000,-
Lóže v přízemí - 6000,-
Lóže v II. Pořadí v přízemí - 7000,-
VIP stůl pro 6 osob - 60 000,-
VIP stůl pro 6 osob v II. Pořadí - 80 000,-





A u vas sa predavaj uvstupenky.cudne.Aj vo Viedni na opernball.A pred narodnym divadlom kde sa konal ples boli strajky ze nenazranci sa zabavaju a nam nezvysia platy atd.Radsej pojdem na koncert Pala Haberu do Prahy aj u nas.To nnei take drahe a isla by osm aj kazdy polrok na koncert Pala radsej.