Kiera Chaplin se snaží v Hollywoodu prorazit jako herečka, věnuje se ale i režii nebo zpěvu. V roce 2002 nafotila sexy snímky pro kalendář Pirelli a o rok dříve si zahrála v britské komedii Jak je důležité míti Filipa, kde se objevila po boku Colina Firtha nebo Reese Witherspoon.

Slavnostní ples bude moderovat česká stálice a profesionál každým coulem Marek Eben. Dalšími hosty budou významné osobnosti světového i domácího šoubyznysu. "Jsme v jednání s jedním zahraničním hostem, je to muž, starší a velmi charismatický," naznačila Blesk.cz Zuzana Vinzens, ředitelka Plesu v Opeře.

Zatím je potvrzen jeden z nejvlivnějších klenotníků světa Roberto Coin, kterého doprovodí manželka. Z českých hvězd nebudou chybět známé modelky nebo  herečky. Konkrétní jména budou pořadatelé postupně odhalovat.

Ples v Opeře proběhne 25. února ve Státní Opeře Praha a letos bude ve znamení rudolfínské doby. V rámci programu vystoupí operní diva Dagmar Pecková. šéfdirigentem bude Vojtěch Spurný.  Charitativním partnerem je stejně jako loni Nadace Terezy Maxové.

Fotogalerie
7 fotografií