Princové

 Pánové, smiřte se s faktem, že se vám sice díváme na zadek, zároveň ale nechceme vidět úplně všechno až moc detailně a tak pohled na chlapíky v obtažených lesklých „megínách“ vyvolat mírnou paniku … a v mém případě i vzpomínky.  Většina princů mého dětství totiž s megínách pobíhala s ledovým klidem a Errol Flynn se v nich, řádně vypasovaných stal erotickým idolem celé generace.

Cosi jako legíny se tedy ve středověku opravdu nosilo, na drastickou elastičnost a vypasovaný poklopec mohli rytíři zapomenout.  Středověké kamaše byly jen nohavice a jednoduše se přivazovaly k podvlékačkám. Pevně věřím, že tímhle se žádný módní návrhář neinspiruje, i když jako další stupeň šoku by to jistě fungovalo.

Sportem k legínám

To se neujme, utěšuje se leckdo, kdo v hrůze popatřil na fotky v módní rubrice. Já bych si ovšem nebyla tak jistá, muži jsou totiž osmělení cyklosportem a pokud je někdo ochoten špulit na veřejnost zadek (bez spodního prádla) obtažený v divoce barevném cyklotrikotu, nebude se bát legín nic. Stejně zocelení jsou i rekreační běžci a gymnasté.  Začínáte se děsit?

Hlas lidu, hlas boží

Pánové, pokud už pošilháváte po rozšíření šatníku, vyslechněte si ještě, co si o megínách myslí vaše lepší polovičky.  Zorganizovali jsme totiž pro vás široký plebiscit.

A výsledek? Slyšte hlas českých žen:

* Mně to vždycky přišlo asexuální i na princích, natož na obyčejných smrtelnících.

* Mně jsou legíny a punčocháče na chlapech odporné, ani u těch princů se mi nelíbily.

* …a je to asexuální. Vždycky se mi vybaví puberta, metlošoví chlapci a jejich pavoučí postava – hubené nožky navlíknuté v obtažených džínsech. Což bylo aspoň o trosku míň upnuté, než legíny, a i tak! Pomóc!

* Všechno se musí dělat s vkusem a chlapovi s hezkejma nohama a vkusem projde hooodně věcí.

* No, vidět chlapa v legínách, tak asi koukám jen na "to jedno místo". Ale zda jsou sexy, či asexuální, to nějak nevím ...

A názor eroticky specifický:
Mě se mužské nohy a zadek v upnutí líbí, i ta "odvaha se ponížit", jenže femdom bude vždy kulturně minoritní. Ne, že by ho vyznávalo méně lidí než opačnou možnost, ale je tabu o tom mluvit i se k němu hlásit.

A co si myslí pánové?

* Něco takovýho jsem na sobě měl jednou i já, bylo deset pod nulou, byly vlněný a já byl v lese.

* Cyklisti v legínách, to je čiré a neředěné zlo...

* Šermíři těm všemožným legínám a kamaším, co nejsou podle historických střihů, říkají zcela přiléhavě buznáče.

Je vidět, že legíny mají před sebou ještě těžké boje.

Kdo však v tomhle trendu jede už dlouho a bez obtíží, jsou mládenci školkového a školního věku. Ti legíny nosí naprosto přirozeně a až vyrostou…  Možná je veškerý odpor zkrátka marný a nakonec budeme legínami asimilováni.

Co vy na to, milé dámy?