"Těhotná nejsem a i kdybych byla, tak mi věřte, že první komu se s tím svěřím bude samozřejmě Tomáš, moji rodiče a ne bulvár. Momentálně řeším cystu, která se mi opět udělala na vaječníku. Věřím, že pomocí léků zmizí a já nebudu muset na operaci. Přece jenom jich mám za sebou dost," svěřila se Blesk.cz Vlaďka.

Erbová v minulosti prodělala sedm operací střev a několik gynekologických zákroků. "Měla jsem neprůchodné vejcovody, cysty, problémy s vaječníky… I když mi doktoři řekli, že nebudu mít děti, přesto jsme otěhotněla a mám krásnou dceru Viktorinku. Své další těhotenství budu opět brát jako dar od Boha, a tak si dobře rozmyslím, kdy o něm budu mluvit do médií," tvrdí Erbová, která se paradoxně díky svým problémům stala patronkou nadace pro výzkum rakoviny Rakovina věc veřejná.

"Rakovina je šílená záležitost a každý si to uvědomí, až když se to týká jeho samotného nebo jeho nejbližších, což jsem i já zažila," říká modelka, jež se svým partnerem, fotbalistou Sparty Tomášem Řepkou pro nadaci nafotila velmi sexy kalendář.

Vnadná kráska nadaci zastupovala na módní show návrhářky Jiřiny Tauchmanové. A to nejenom jako modelka. Během večera také převzala šek na sto tisíc korun, které se v průběhu večera vybraly od pozvaných hostů.

Fotogalerie
14 fotografií