"Byla to podpásovka, tohle bych od své dcery nikdy nečekal. Ale jedno vím jistě, svou dceru jako otec miluji a nikdy milovat nepřestanu," řekl Blesk.cz posmutnělým hlasem Řepka. Dopis, který Veronika poslala do Aha! je plný obvinění a výčitek.

"Jsem přesvědčen, že moje dcera tento dopis napsala v afektu nebo nějakém citovém rozpoložení. Samozřejmě mě to strašně ranilo, ale pevně věřím, že až nastane správný čas, tak si o všem rozumně popovídáme. Jak už jsem řekl, svou dceru i syna Tomasse velmi miluji a mrzí mě, že náš rozvod takhle zasahuje do jejich životů," dodal stoper pražské Sparty.

Veronika neobviňuje jen svého otce, ale i jeho současnou partnerku, modelku Vlaďku Erbovou. Dává jí za vinu, že ona může za to, že je otec opustil. "Mrzí mě, že moje děti Vlaďku nepřijaly a obviňují ji. Ale každý, kdo mě zná, ví, že Vlaďka za rozpad mého manželství nemůže. Veroniku i Tomassa neustále zvu k nám domů do Černošic, mají tady svůj pokoj, zahradu, bazén, ale oni odmítají přijet," tvrdí fotbalista.

Po dnešním dopisu Tomáš ani jeho dcera stále nenašli sílu, aby si vše mezi sebou vyříkali. "Teď v sobě cítím prázdno, zatím nenacházím slova... Ale věřím, že se brzy potkáme a vše bude v pořádku," doufá Tomáš.

I když se dopis hodně týká i Erbové, modelka se odmítá k celé záležitosti jakkoliv vyjádřit.

Slavného fotbalistu navíc čeká rozvodová bitva o majetek. Jedno státní, které se týkalo alimentů, už má za sebou. Manželka Renáta, která v současné době žije s přítelem Václavem, už kontaktovala svoje rozvodové právníky...

Více čtěte v pátečním vydání deníku Blesk!

Dopis Veroniky Řepkové

Dobrý den, chtěla bych se vyjádřit k společnému rozhovoru Erbové a Řepky. Už mám dost těch nepravdivých blábolů a lží, které vypouští p. Erbová, pravda je úplně jiná.

Já ani můj bratr Tomasso se nechceme stýkat s paní Erbovou a ani ji poznat. Ať se oba dva stále nenavážejí do naší matky Renaty, která se o nás vzorně stará. Hysterku ani semetriku se jim z naší matky nepodaří udělat, ti dva jí totiž nesahají ani po paty.

Co se týče otce, ten nás dávno už odepsal. Když si bratr zlomil nohu, nepřišel se na něho podívat a nezajímal se o jeho zdravotní stav a dva dny poté odjel na dovolenou do Dubaje se svou milenkou. Několikrát čekal malý Tomasso, že si pro něho otec přijde, ale vždy to bylo marné. Uvedla jsem málo z mnoha dalších případů.

V pondělí 18. 7. ve 22.30 po našem telefonním rozhovoru mi řekl, že pro něho neexistuji, a to jenom kvůli tomu, že jsem mu řekla čistou pravdu a můj názor na něho. Dokud p. Erbovou neznal, byli jsme jako rodina všichni šťastní, její plán vyšel, vzala nám tátu, a to se jen tak neodpouští.

Děkuji, Veronika Řepková

Fotogalerie
10 fotografií