"Manžel musel pracovně odcestovat a syna hlídá babička, tak jsem vyrazila sama. Mám tady hodně přátel a Haničku se Štefanem jsem dlouho neviděla, takže se určitě budu dobře bavit," řekla Blesk.cz Kuklová, která kvůli práci pendluje mezi Prahou a Moravou, kde s rodinou žije ve zrekonstruovaném mlýně.

Rodiče Romana, který v listopadu oslaví své čtvrté narozeniny, spolu žijí na hromádce a zatím to nijak nechtějí měnit. "Už jsme jednou vdaná byla a jak to dopadlo. Dodnes si nesu následku, a to nejenom finanční ale i zdravotní. Moc si přeji, aby to skončilo," přiznala Blesk.cz Míša, která byla sedmnáct let provdaná za zkrachovalého producenta Jiřího Pomeje.

Kuklová se s Hanou Zagorovou spřátelila během hraní v muzikálu Jack Rozparovač v Divadle Kalich. "Měli jsme společnou šatnu a na jevišti mi umírala v náruči, hodně jsme se za tu dobu sblížili. A podle mě jsou se Štefanem nejzamilovanější pár českého šoubyznysu. Proto jsem jim jako dárek dala hrdličky," usmívá se herečka.

Ještě než Michaela odešla domů, tak Hance ukázala fotografie svého syna. Ta se tak nad malým Románkem rozplývala, že Míše vyhrkly slzy do očí.

Fotogalerie
2 fotografie