Jandová, která se před půl rokem rozešla s manželem Mahuleny Bočanové Viktorem Mrázem, je stále bez chlapa. "Na každý rozchod je nejlepší čas, ten všechno přebolí. Rozhodně si teď žádného chlapa nehledám. Mám své pejsky, kapelu a hodně práce. Tohle mě bude bavit celé prázdniny," tvrdí Marta.

"Věřím, že na mě ten pravej někde čeká. Ale až ho najdu, tak to rozhodně nikomu neřeknu," dodala se smíchem zpěvačka, která byla velmi potěšena informací, že je pro hodně českých hokejistů sexsymbolem. Její fotografie s hodně nadupaným dekoltem prý visí ve většině hokejových kabinách.

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová zatím chlapa nemá, ale lichotí jí, že visí v kabině hokejistů Jan Jedlička

"To není možný, čekala jsem, že tam mají pověšené nějaké sexbomby. Doufám, že tam budu viset hodně dlouho," směje se Jandová, která pokřtila první cédéčko Touch The Sun zpěvačky Debbi alias Deborah Kahl.

"Mám radost, že první semifinalistka SuperStar, která nám vypadla a kterou jsme s Darinou (další porotkyní Darou Rolins) obrečely, protože jsme nevěděly proč, má takový úspěch a tak úžasnou desku. Hodně jsme se spolu spřátelily při cestách na Slovensko a zpět, jezdila se mnou v autě. Její zpěv mě tolik zaujal, že jsem její číslo dala hledači talentů Martinovi Červenkovi, který jí pomohl s první deskou," prozradila Marta.