366736:gallery:true:true

Zvláště pohled na nohy Michaela Jacksona je jen pro otrlé. Je to důsledek nesčetných vpichů po injekcích s léky, na kterých byl zpěvák závislý..

Čtěte také:
Jackson byl neplodný! Jeho otecho kopal do rozkroku!

Televize objevila sedm let staré video, na němž Michael nastrkuje nohy do kamery a ukazuje své jizvy a vpichy. „Jeho kůže je zanícená, je to následek injekcí. Dostala se mu do těla infekce,“ říká dermatoložka Debra Jaliman.

Fotogalerie
6 fotografií


Všem je jasné, jak moc byl Michael na lécích závislý. Magazín National Enquirer šokuje dále, když píše, že zástavu srdce umírajícího zpěváka snímaly kamery. Poté, co si dal smrtící koktejl a začal ztrácet vědomí, běžely bezpečnostní kamery v jeho domě. Záznamy se však ztratily ještě před příchodem vyšetřovatelů. Časopis dále tvrdí, že když Michael upadl do bezvědomí, bylo u něj více lidí. Kamery zřejmě nasnímaly i jeho »vrahy«. Z okruhu vyšetřovatelů totiž unikly informace, že v bytě Jacksona byla vyvíjena velká snaha zbavit se možných důkazů, jako např. drog. Navíc policie vyšetřuje jeho smrt jako zabití.

Zpěvákova rodina neváhá mluvit o vraždě. Jeden z bývalých bodyguardů tvrdí, že zpěvák stále sháněl drogy. „Vůbec mě nepřekvapuje, že Michael umřel. Vědělo nás více, že zemře takhle. Kvůli drogám procestoval celý svět, aby je našel,“ řekl nejmenovaný zdroj magazínu.