Okolo jeho osoby visí několik otazníků, stále není jasné, proč se zpěvákem žil v jednom domě. Jacksonovi měl krátce před smrtí podat dávku demerolu - léku, který má podobný účinek jako morfium

Jednou z možných verz totiží je, že k Jacksonovu náhlému skonu přispěla silná injekce proti bolesti, kterou dostal krátce předtím než skonal.

Po Jacksonově smrti po Murrayovi vyhlásili pátrání. Lékaře, který byl jediný svědek zpěvákova kolapsu, našli policisté až po třech hodinách a okamžitě ho vyslechli. Policie zatím neoznámila žádné informace.

Lékařův automobil policie už odtáhla ze zpěvákova sídla a zabavila pro účely vyšetřování. Ve voze se totiž podle policistů mohou nacházet léky, které mohly zdravotní stav zpěváka výrazně ovlivnit.

ČTĚTE:

Jackson
Foto: Blesk

Jackson
Foto: Blesk

Jackson
Foto: Blesk

 

Conrad Murray opustil lékařskou praxi 11 dní před Jacksonovou smrtí
Server TMZ.com přinesl informaci, že Jacksonův lékař Conrad Murray 11 dní před Michaelovou smrtí rozeslal všem svým pacientům dopis, že končí se svou lékařskou praxí. Oznámení poslal na listu s hlavičkou jeho ordinace v Las Pegas.

Murray v dopise neuvádí žádný konkrétní důvod pro své rozhodnutí. „Je mi moc líto, že vám musím oznámit toto své rozhodnutí. Ale věřte tomu, že má nepřítomnost není definitivní,“ napsal v dopise. „Během své nepřítomnosti se budu přesto snažit zůstat obeznámen s vaším zdravím, jak jen to bude možné,“ slibuje Murray.

Podle TMZ.com bylo jméno doktora Conrada Murraye připsáno na výplatní seznam promotérské společnosti AEG, která měla na starosti Jacksonovy londýnské koncerty.