Do svého pořadu Archetypes na Spotify si Meghan zve známé hosty, v zatím poslední epizodě to byla blondýnka Paris Hiltonová (41). Společně mluvily o předsudcích a Meghan se svěřila, jak nerada vzpomíná na období, kdy se na obrazovkách objevovala v soutěžní show Deal or No Deal. V Česku jsme měli podobný pořad s názvem Ber nebo neber a jedním z lákadlem pro pány v řadě diváků byly krásné slečny, co měly úkol držet tajemné kufříky s jednotlivými obnosy peněz. 

Ačkoliv soutěž dostala choť prince Harryho (38) na výsluní a na obrazovky, radost jí prý tento job vůbec nepřinášel. „Byla jsem na pódiu obklopena chytrými ženami, ale to nebyl účel toho, proč jsme tam byly,“ naznačila brunetka.

„Nelíbilo se mi být tlačena do toho, jen dobře vypadat a jinak nemít žádnou podstatu - a přesně tak jsem se v té době cítila, když mě zjednodušili jen na určitý archetyp,“ vysvětlovala Meghan, která si zkrátka připadala jenom jako »husička« (v angličtině použila výraz bimbo), a právě tak na ni bylo nahlíženo. 

„Vždycky jsem odtamtud odcházela s nepříjemným pocitem v žaludku, s pocitem, že jsem mnohem víc než jen objekt na jevišti,“ vylíčila vévodkyně a někdejší herečka.

Svěřila se také s nepříjemnou ženou, co ve štábu soutěže pracovala a nedokázala správně vyslovit její příjmení. Celé to tak pro ni bylo jen ponížením a potupou. Také uvedla, že by si přála už lepší podmínky a život pro svou dceru Lilibet (v červnu oslavila 1. narozeniny). 

„Má to negativní konotace a já to nevidím jako moc velkou prestiž pro ženu. Chtěla bych pro naše dcery, aby aspirovaly trochu výš. Přála bych si, aby byla moje Lili vzdělaná, chtěla být chytrou a byla za to na sebe pyšná,“ dodala ještě Markleová.         

 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník Blesk

Fotogalerie
150 fotografií