Manželka prince Williama (40) ve středu zavítala na porodní oddělení nemocnice Royal Surrey County Hospital. Při té příležitosti promluvila s novopečenými matkami a leccos na sebe prozradila. 

„Byla velmi přívětivá, nohama na zemi. Hodně mluvila o tom, jaké to pro ni bylo, když se stala matkou,“ prozradila časopisu People zástupkyně ředitele oddělení Amy Stubbsová, která Kate po nemocnici provázela. 

Princezna, která má sama tři děti – George (9), Charlotte (7) a Louise(4) – si povídala s přítomnými ženami zcela otevřeně. „Mluvila o svých vlastních dětech, včetně toho, jak probíhal výběr jejich jmen. Spousta nových maminek a tatínků přemýšlí o jménech pro svá miminka, tak si s ní povídali o tom, jak s Williamem vybírali jména pro ty jejich,“ popsala Stubbsová. 

Pro členy britské královské rodiny nebyl takový proces vůbec jednoduchý. S napětím ho sledoval celý svět a každý měl samozřejmě na věc svůj názor. Vždyť z jednoho z jejich dětí se zřejmě v budoucnosti stane král! 

„Řekla, že to prostě byla jejich oblíbená jména. Celý svět samozřejmě čekal na to, jak své děti pojmenují – a ona se cítila opravdu hodně pod tlakem,“ uvedla žena. Nakonec všechno dopadlo dobře a veřejnost přijala volbu prince a princezny z Walesu příznivě. 

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

Fotogalerie
117 fotografií