Vévodkyně ze Sussexu pozastavila vydávání svého Spotify podcastu na měsíc, tedy po dobu smutku panujícím po skonu britské královny Alžběty II. (†96). Hlava monarchie skonala počátkem září ve skotském Barmolaru, a 19. září pak byla uložena na poslední odpočinek vedle svého manžela, prince Philipa (†99) do rodinné krypty na hradě Windsor. Během pohřbu byla jak Meghan Markleová, tak i její manžel princ Harry (38) v Anglii.

Video
Video se připravuje ...

Voják zkolaboval u rakve královny Alžběty II. Facebook

Slavní manželé pak ale ihned spěchali do Kalifornie, kde žijí se svými dětmi na prestižní adrese luxusního Montecita. Jejich domov se nachází v sousedství mnoha hollywoodských hvězd. Tam zřejmě Harry truchlil za svou milovanou babičku. Meghan se ale zřejmě již z tragické ztráty v rodině otřepala, jelikož se znovu pustila do natáčení podcastů nazvaných Archetypes, které, jak se dle názvu dá očekávat, řeší ve společnosti zažité zažité archetypy.

V novější epizodě, jíž se účastnila společně s novinářkou Lisou Lingovou (49) a komičkou Margaret Choovou (53), si rozhodně nebrala servítky. Když Meghan nabádala své posluchače, aby byli „sami sebou bez ohledu na to, co vám říká jakýkoli společenský rámec“, a aby ignorovali „hlasitý hlas přicházející z malého místa“, nikdo nepochyboval, že tím naráží na královskou rodinu, která je právě známá přísným dodržováním protokolu vždy a za všech okolností.

Jenže je pravdou, že právě tento protokol, tato pravidla chování členů monarchie (nejenom) na veřejnosti Meghan vždy s gustem porušovala. „Buďte sami sebou. Vaším úplným, vrstveným, někdy zvláštním, někdy úžasným, ale vždy nejlepším a opravdovým 'já'. Prostě buďte sami sebou. Jste mnohem větší, než jakýkoli archetyp,“ zdůrazňuje nyní hrdě.

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Není pochyb, že za svou rebelii, kterou Angličané posměšně nazývají Megxitem, se bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci nikterak nestydí. Ba právě naopak. V jednom ze svých dřívějších podcastů, vysílaných v srpnu, uvedla, že ona a Harry jsou „šťastní“, že opustili Británii a „narušili dynamiku hierarchie jen tím, že existují“, když odešli z pozice vyšší královské rodiny a prchli za velkou louži.

Přesto se však nevzdali ani titulů, na které v podstatě již teď nemají nárok, a ani peněz, které jim přicházejí z Británie od Harryho otce, krále Karla III. (73). Kromě toho mají k dispozici i Harryho dědictví po zesnulé princezně Dianě (†36), takže jim finanční nouze skutečně nehrozí. A to i přesto, že třeba uzavřeli lákavé smlouvy s Netflixem - Meghanin edukativní seriál byl však „zaříznut“ ještě před vznikem.

Posluchače podcastu Archetypes ovšem Meghanina upřímnost nikterak nepřekvapila, jelikož herečka, co před svatbou s princem neměla moc úspěšnou kariéru, o sobě ráda mluví a prozrazuje nejeden detail ze svého soukromí. Což je celkem ironie, jelikož právě kvůli tomu, že nemá žádné soukromí, odešla s Harrym z Velké Británie.

Nyní každopádně zavzpomínala na trapný zážitek ze své puberty, kdy musela do korejských lázní nahá, což pro ni coby dospívající mladou ženu prý byl velmi pokořující zážitek“ a cítila rozpaky. „Jediné, co jsem chtěla, byly plavky,“ pamatuje si dodnes. Posluchači Spotify však její veselé historky v komentářích hodnotí jako nudné a radši by se dozvěděli více o jejích hostech nežli o ní...

Fotogalerie
102 fotografií