Harry si před pár dny v podcastu Daxe Sheparda vylil srdéčko a pošlapal privilegovaný život, který mu monarchie dopřála. Zaměstnanci paláce se vůči jeho slovům teď ostře ohradili. Harryho a Meghan, tedy vévodu a vévodkyni ze Sussexu, vyzvali, aby se po "nečestném útoku" na královskou rodinu vzdali svých titulů.

"Lidé jsou zděšeni, co to může udělat s královnou ve chvíli, kdy sotva pohřbila svého manžela, vévodu z Edinbughu. Zatáhnout do toho jeho dědečka je šokující a pohrdavé," řekl webu The Mail on Sunday jeden z dvořanů s tím, že na dvoře roste pocit, že když si Harry tolik stěžuje na instituci královské rodiny, neměl by užívat už vůbec žádné tituly. Už teď Harry neužívá titul Jeho královské veličenstvo. Vzdát by se teď měli i vévodů a zůstali by jen Harry a Meghan.

Harry v podcastu řekl, že mu Charles předával bolest, kterou jemu v mládí vtiskl princ Philip (†99). Palác ani Clarence House, oficiální sídlo prince Charlese a jeho manželky Camilly (73), se k podcastu prozatím nevyjádřily.

VIDEO: Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny! Mall.tv

Fotogalerie
45 fotografií