Lady Kitty podle Daily Mailu požádal o ruku její partner Michael Lewis, který tento měsíc oslaví 61. narozeniny. Rodák z Jihoafrické republiky je módní magnát, jehož jmění se odhaduje na 80 milionů liber, tedy skoro 2,4 miliardy korun. Je rozvedený a má už tři dospělé děti, navíc je o pět let starší než jeho budoucí tchán, hrabě Charles Spencer (55).

Ať už si Kitty zvolila ženicha právě podle jeho pohádkového jmění, nebo jen potvrzuje rčení o tom, že láska je slepá, neteř zesnulé princezny Diany je prý velmi spokojená. „Přes svátky byla v Kapském městě a řekla o zasnoubení své matce a zbytku rodiny. Michael je všemi z nich milovaný. I přes své bohatství je velmi skromný a rezervovaný,“ tvrdil britským médiím nevěstin známý.

Právě v hlavním městě Jihoafrické republiky Kitty většinu času vyrůstala. V roce 1997 se totiž její otec rozvedl s její maminkou, modelkou Victorií Aitkenovou (54) a od té doby střídavě žila s otcem v Anglii a s matkou v Kapském městě.

S Lewisem se pak dala dohromady v loňském roce, v červnu byli poprvé spatřeni jako pár během procházky po New Yorku. O tři měsíce později pak fotografové dvojici dokonce přistihli při líbačce před Clubem 55 v St. Tropez. Blondýnka, která po své slavné tetě zdědila krásu, tehdy tvrdila, že na založení rodiny nijak zvlášť nespěchá. Uvidíme, jestli se po veselce něco změní...

VIDEO: Dokument o princezně Dianě

Video
Video se připravuje ...

Nový dokument o princezně Dianě youtube

Fotogalerie
33 fotografií