V pátek hodinu před polednem si princezna Eugenie a její snoubenec Jack Brooksbank řekli ano v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Po obřadu se projeli kočárem, který je zavezl rovnou na svatební hostinu pořádanou královnou Alžbětou II. Pak ale teprve začal ten pravý neformální mejdan a bylo hodně veselo.

Popíjela se margarita s Casimigos tequilou. Ženich je totiž manažerem značky tohoto alkoholu, kterou založil George Clooney a Rande Garber.

Zazpívali i hvězdní hosté. Novomanželé si pozvali Robbieho Williamse, který podle serveru People hned na začátku svého vystoupení vypálil svůj song Angels. Pak samozřejmě přidal další své slavné hity. Hosté zpívali s ním a to i když zpíval písničky od jiných interpretů.

Na party se veselily i modelky Naomi Campbell, Kate Moss s dcerou Lilou, herečky Liv Tyler a Demi Moore a mnoho dalších významných hostů.

Na recepci se podávalo hovězí s pudingem z yorkshire, tedy muffiny naslano se skotskými vejci. Svatební dort byl pětipatrový à la červený velvet s čokoládovou náplní.

Pokračovalo se i druhý den. Jen co se hosté vzbudili, mejdan se přesunul do zábavního lunaparku. Světové celebrity a členové královské rodiny se projeli na kolotoči na jednorožcích, nevynechali ani ruské kolo. Podle serveru People novomanželům zazpívala i nevěstina kamarádka Ellie Goulding, která pro ně uspořádala soukromý koncert.

Jak to na mejdanu vypadalo, se podívejte v galerii.

Fotogalerie
66 fotografií