Funkci hlavního pážete by měl zastat princ George, syn prince Williama a vévodkyně Kate. Ten by měl jít v průvodu s Louisem de Givenchy, synem bankéře Oliviera de Givenchy a jeho ženy Zoe. Louisova dvouletá sestra Ines de Givenchy by měla být v průvodu také.

Podle deníku Mail on Sunday by vedle prince George jako hlavní družička měla jít jeho sestra princezna Charlotte. Tu bude doprovázet čtyřletá Maud Windsor, dcera Lorda Freddieho Windsora a jeho ženy Sophie Winkleman.

Mezi ostatní družičky se zařadí také pětiletá dcerka zpěváka Robbieho Williamse Theodora Rose. Robbie a jeho žena Ayda Field se s princeznou Eugenií a její sestrou Beatrice přátelí už dlouhá léta.

Jako svědkyni si princezna Eugenie vybrala svou starší sestru princeznu Beatrice. „Euge je úžasná. Je hodně moderní nevěsta,“ podotkla v britském Vogue Beatrice na adresu Eugenie.

Hosté

Už teď je jasné, že tradičně se u obřadu objeví „vymetači královských svateb“, např. americký herec George Clooney s manželkou Amal a také módní ikonický pár David a Victoria Beckhamovi. Kromě nich je na svatbu pozvaná také modelka Cara Delevingne a zpěvačka Ellie Goulding.

Kdo se však s určitostí na svatbě neobjeví, je manželka prince Charlese Camilla Parker. Ta přislíbila svou účast na školní akci ve Skotsku ještě dřív, než byl oznámen termín svatby.

A také není dosud jistá účast prince Philipa (97). Ten se podle britského deníku Telegraph rozhodne až na poslední chvíli, tedy v den svatby, jestli na obřad přijde, či ne. Rozhodující bude jeho zdravotní stav.

Fotogalerie
53 fotografií