Poprvé od svatby s Harrym odcestovala sama. Třídenní výlet do Toronta ale pojala po svém. Coby členka královské rodiny by měla jistě Meghan nárok na soukromý let, jenže ona se rozhodla cestovat tradičnějším způsobem a sedla tak do běžného letadla.

Ovšem Kensingtonský palác se samozřejmě o vše postaral prostřednictvím dopisu do Air Canada, v němž bylo zdůrazněno, aby během letu nikdo vévodkyni ze Sussexu nefotil ani s ní nenavazoval kontakt. 

Podle informací ABCNews táhla Meghan do Kanady touha znovu se setkat s nejlepší kamarádkou, módní návrhářkou Jessicou Mulroney (38). Naposledy se viděly v květnu, a tak měly co dohánět a všechno spolu probraly. Údajně vyrazily tajně také do města za zábavou a za dalšími dávnými kamarády. Jessica vše zdokumentovala i na sociálních sítích, ovšem vévodkyni na záběrech zřejmě záměrně nezachytila. Možná, že občas snímky pořizovala i samotná Meghan.

Ta se po třech dnech vrátila opět do Británie a ve středu večer už opět se svým chotěm vyrazila do divadla na charitativní večer s muzikálovým hitem Hamilton. Všem vyrazila dech svým modelem, vzala si totiž černé a velmi krátké minišaty. Ty jí přitom měla doporučit právě Mulroney. Není divu, že Meghan kamarádku poslechla, jejímu úsudku totiž věří.

Navíc jsou si velmi blízké, o čemž svědčí i fakt, že brunetka si rozumí i s její rodinou. Děti Jessicy byly proto „tetičce Meghan“ i na svatbě - dvojčata Brian a John (7) jako družba držela nevěstě vlečku a dcerka Ivy (5) byla jednou z družiček.   

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

 

Fotogalerie
120 fotografií