Roztomilá dceruška prince Williama (35) a vévodkyně Kate (36) už totiž několik měsíců chodí do prestižní školky Willcocks Nursery School, kde ji připravují na to, jak se má chovat správná členka královské rodiny a jednou možná samotná královna.

Učí se tam, jak být „výjimečně dobře vychovaná“ a vyvíjí svou „dobrou psychickou kontrolu“, jak uvádí britský Daily Star. Kromě toho si zvyká na denní režim a časté návštěvy univerzit či různých muzeí. Navíc se ve školce děti střídají v tom, kdo bude pomáhat paní učitelce s ostatními, a tak si Charlotte vybrousí dokonce i vůdcovské schopnosti. Dostává se jí tak zkrátka dokonalé přípravy k tomu, kdyby jednou usedla na britském trůně.

Taková možnost navíc není zcela vyloučená, jelikož holčička je v nástupní linii čtvrtou následnicí. Před ní je její děda Charles (69), tatínek William a starší bráška George (4). Zatím je ale hlavou monarchie Alžběta II. (92) a zdá se, že se na odpočinek zatím rozhodně nechystá.

Právě se svou prababičkou bývá ale Charlottka v poslední době často srovnávána. Nejenže je spojuje částečná podoba, ale kromě toho i jejich manýry a schopnosti. Dívenka se už naučila pukrlátko a učí se mluvit dvěma jazyky.

Slečna, která právě slaví třetí narozeniny, navíc všem zamotala hlavu minulý týden před porodnicí. S tátou a bráchou se byla podívat na nejmladšího sourozence Louise a zkušeně přitom pózovala fotografům, usmívala se a mávala. Právě ladným pohybem ručky připomněla Charlotte všem typické královské gesto, které má v malíčku právě královna.

VIDEO: I princezny mají své dny! Podívejte se, jak se ještě před nástupem do školky princezna Charlotte dokázala vztekat na letišti…

 

Fotogalerie
44 fotografií