Bazén, který se nachází na zadní straně Buckinghamského paláce, byl přestavěn z konzervatoře v roce 1938 a od té doby sloužil generacím královských dětí, včetně prince Charlese a jeho sourozencům, Andrewovi, Edwardovi a Anne. Nyní, krátce po oslavě prvních narozenin, do něj zavítal i malý George. Ten se zde učí plavat. 

 

Bazén je pravděpodobně nejvíce exkluzivní v celé Velké Británii a pro královskou rodinu je tedy přímo ideální. Blízko paláce a s výhledem na nádhernou letní zahradu. A to je přesně důvod, proč malý Princ George začíná s lekcemi plavání právě tady s jeho matkou, Kate, vévodkyní z Cambridge.

V paláci i tak tráví poslední dobou mnoho času, jelikož ho tam vévodkyně vozí téměř každý týden, pokud nemá jiné důležité záležitosti. A i jeho otec, princ William, řekl, že se snaží vštípit malému Georgovi lásku k vodě už od útlého věku. "Hodil jsem ho do bazénu na mnoha příležitostech. Místo toho, aby k tomu přišel sám," řekl princ. Naučit děti plavat již po prvním roce je obecně doporučováno a jelikož má královská rodina povolení používat bazén kdykoli, volba byla jasná. 

Fotogalerie
6 fotografií