V posledních měsících se přitom spekulovalo spíše o tom, že věčný divoch Harry konečně našel tu pravou a konečně se usadí. Britové už se těšili na další královskou svatbu, jenže teď přichází zpráva o údajném rozchodu. „Cressida byla moc náročná a ten vztah zkrátka nefungoval,“ popsal časopisu People zdroj blízký páru.

Podle serveru Showbiz Spy to byla ovšem právě Cressida, kdo měl strach z manželství! Údajně se zalekla toho, že by se měla přivdat do královské rodiny a musela dodržovat přísný protokol. Děsí ji i neustálá pozornost médií, která je celé tři roky upřena na ženu prince Williama.

„Je ještě moc mladá a na manželství ještě není připravená, navíc na manželství s princem,“ sdělil nejmenovaný přítel páru. Harry se prý stále nevzdává a snaží se dívku svých snů získat zpět. Jeho babička Alžběta II. totiž trvá na tom, aby se oženil, než mu bude třicet! To má tedy Harry, který jubileum oslaví v září, co dělat!

Harryho starší bratr William se 29. dubna 2011 s velkou pompou oženil se svou dlouholetou přítelkyní Kate, která mu loni v červenci porodila prvního potomka – prince George, který po svém otci jednou zdědí královský trůn.