Vévoda z Cambridge je po svém otci Charlesovi v pořadí druhým čekatelem na britský trůn. A že na něj má právoplatné právo dokazuje nejenom svým rodokmenem, ale i dobrosrdečnou povahou.

V Kensingtonském paláci pořádal charitativní bál, kterého se účastnilo hned několik celebrit. S šarmantním princem se tam poprvé setkala pop-country zpěvačka Taylor Swift (23). „Jsem Taylor, moc ráda vás poznávám, zvláště za těchto okolností. Je to poprvé, co hraji v Kensingtonském paláci, nebo ve skutečnosti poprvé, co hraji v jakémkoliv paláci,“ přiznala se mladá zpěvačka.

William je pořád malý kluk

Na bálu vystoupil i americký zpěvák Jon Bon Jovi, který se zná již s královnou Alžbětou II. i princem Charlesem. „Poznal jsem jeho otce a jeho babičku. Je to pro mě pořád mladý kluk, ale milý mladý kluk,“ poznamenal žertem na Williamovu adresu.

Když pak Jon Bon Jovi vyšel na podium a začal za doprovodu kytary, na kterou hrál, zpívat song Livin' On A Prayer, uchopil princ Taylor a společně s ní přišl za zpěvákem. Oba mu pak dělali pěvecký doprovod. Williamův zpěv v triu hlasů zanikl, ostatně přezpívat profesionály není jen tak. Ale za ochotu a vtip má britský princ jedničku.