Kate dorazila na slavnostní večeři v jednoduchých, ale krásných černých šatech od její oblíbené návrhářky Jenny Packham. Jen den po křtinách syna George tak nechala manžela Williama (31) doma, aby se o jejich syna postaral.

Starosti, že by to pyšný tatínek nezvládl, očividně neměla. Celý večer se dobře bavila a rozdávala úsměvy na všechny strany. Přeci jen kdyby William potřeboval pomoct, neměla by to domů daleko. Večeře se totiž konala v Kensingtonském paláci, v jehož jednom křídle Kate s Williamem bydlí.

Kate se setkala s členkami rady nadace, která pomáhá lidem se závislostí. Ty byly nadšené z jejího příchodu a gratulovaly jí ke křtu. Maminka Kate tak nezapomněla v souvislosti s tím svého syna pochválit za to, jaký byl během obřadu hodný. Navíc prý i před odchodem na večeři stihla malého George uložit ke spánku.  

„Byly jsme poctěné, že vévodkyně z Cambridge přijala naše pozvání a opět dorazila podpořit nadaci 100WHF. Zvláště když to je jedna z jejích prvních veřejných událostí, které se Kate zúčastnila od porodu,“ řekla Amanda Pullinger, ředitelka nadace 100WHF, pro Dailymail.

Kate se zúčastnila galavečeře již v roce 2011 ve Svatojakubském paláci, kam doprovodila prince Williama.

Fotogalerie
6 fotografií