Sestra vévodkyně z Cambridge si nenechala ujít oslavu jedné z nejvěhlasnějších restaurací v Londýně a pořádně si ji užila. Dorazila na ni ruku v ruce i s přítelem Nicem Jaksonem, se kterým randí od začátku letošního roku.

Pippa, která se stala známou kvůli svému krásnému zadečku, asi chtěla upozornit i na jiné přednosti svého těla. Jinak by si asi neoblékla minisukni, ve které jí vynikala vypracovaná stehna a u které hrozilo, že ukáže i víc než jen ta. Mladší sestra Kate (31) však neupoutala pozornost jen svým outfitem, ale i svou opilostí. Nejvýrazněji to bylo vidět na jejím obličeji, který si snažila cestou k autu skrývat rukou.

Ani její chůze však nebyla příliš jistá. Někteří to můžou přičítat jejím vysokým podpatkům, další vidí příčinu v počtu skleniček, které ten večer vypila. Ať tak či tak, Pippa díky svému stavu byla i více přítulnější k Nicovi, než je na veřejnosti obvyklé, a fotografové měli žně. Unavená Pippa totiž ve finále položila Nicovi hlavu na rameno a nejspíše tam po cestě domů usnula…

Fotogalerie
8 fotografií