Nejspíš je to poporodní hysterie, kterou nyní prožívá vévodkyně Kate. Nemůže vystát přítelkyni svého švagra prince Harryho Cressidu. „Cresssida řekla, že Kate není z jejího vztahu s Harrym vůbec nadšená,“ svěřil se zdroj deníku The Telegraph.

Jediný důvod, proč Kate už nyní nenávidí svou potencionální „švagrovou“ je, že je nevlastní sestra a zároveň nejlepší kamarádka Williamovi bývalé milenky Isabelly. „Kate nemůže Isabelle přijít na jméno, protože ji William miloval, což tenkrát zavinilo rozpad jejich vztahu,“ prozradil zdroj.

Jenže Harry má svou hlavu a do Cressidy je bezmezně zamilovaný. Není ani žádným tajemstvím, že by ji chtěl co nevidět požádat o ruku. Kate tedy nezbývá nic jiného, než se s novým členem královské rodiny smířit.

William se zamiloval do krásné Isabelle v roce 2007, což Kate nevydýchala a s Williamem se rozešli. Milenci si užili krátký románek, ze kterého nakonec Isabelle vycouvala. Princ se tak vrátil zpátky ke své vyvolené Kate. Vévodkyně na ni žárlí dodnes, i přesto, že je Isabelle šťastně zadaná.

Fotogalerie
8 fotografií