Jak oznámil Kensingtonský palác, princ William formulář vyplnil dnes ráno. Zatímco většina rodičů musí kvůli přihlášení dítěte na matriku dojet, tentokrát matrikářka Alison Cathcartová naopak přijela do paláce za vévodou. Následné prohlášení paláce bylo velmi stručné: "Vévoda a vévodkyně z Cambridge formálně zaregistrovali svého syna, prince George."

Do rodného listu zapsal i William své celé jméno, tedy Jeho královská Výsost princ William Arthur Philip Louis, vévoda z Cambridge. V kolonce povolání uvedl princ Spojeného království. William sice slouží jako pilot záchranné služby na základně britského Královského letectva (RAF), to nicméně ve formuláři napsáno nebylo.

Svou manželku Kate zapsal britský princ jako Catherine Elizabeth, Její královskou Výsost, vévodkyni z Cambridge a u jejího povolání rovněž napsal princezna Spojeného království.

Královský potomek se narodil minulé pondělí, o den později ho Kate s Williamem poprvé před nemocnicí ukázali veřejnosti a relativně rychle, hned ve středu pak oznámili, že dávají synovi jméno George.

Fotogalerie
8 fotografií