Opět nepochodil! Princ William (31) byl s některými členy královské rodiny na nože i před pár týdny, když žádal o povolení natočit porod svého prvního potomka. Tento nápad dostal okamžitě červenou a miláček britského národa se s jakýmkoliv záznamem či fotografiemi svého prvorozeného syna musel rozloučit.

Malý George je však už několik dní na světě, a tak je potřeba naplánoval křtiny. Seznam kmotrů a kmoter měl Prince William dokonale promyšlený, jeho babička Alžběta II. mu ale udělala čáru přes rozpočet.

William chtěl totiž na křest přizvat přítele Guye Pellyho, který v Británii vede několik nočních klubů. Královna je však zásadně proti. "Prvorozený syn Kate a Williama může mít až 8 křestních rodičů, všechny návrhy však musí schválit samotná královna,“ prozradil dobře informovaný zdroj americkému plátku National Enquirer.

„Když Její královská Výsost uviděla Pellyho jméno na Williamově seznamu, okamžitě ho zamítla. Řekla, že by nebylo vhodné, aby byl kmotrem jejího pravnoučete právě Pelly, kterého britský tisk nazývá pochybným, jež má oplétačky se zákonem a v květnu byl zatčený za jízdu v opilosti,“ dovysvětlil National Enquirer.

William to však zatím nevzdal a požádal babičku o oficiální setkání. Vrásky na čele mu dělá především to, jak svému příteli vysvětlí, že jeho účast na křtinách neprošla. „William Pellymu pověděl, že je na seznamu v horních příčkách a že souhlas je jen holá formalita. Bojí se tedy, že by tato situace mohla jejich přátelství narušit,“ napsal Enquirer.

Nechme se překvapit, zda nakonec William vyhraje svou a kámoše ze starých časů si prosadí.

Fotogalerie
5 fotografií