Fotografie Prince Williama a jeho ženy Kate obletí celý svět jen pár hodin poté, co Kate porodí budoucího krále či královnu. Ženy na celém světě Vévodkyni milují a tak pro ni mají hned několik tipů, jak ve svůj velký den zazářit.

Řasy, opálení, kadeřník

Mezi nejdůležitější kosmetické úpravy, které by měla podstoupit, je prý například prodloužení řas, úprava a obarvení obočí, pedikůra a manikůra.

Fanynky budoucí mamince také doporučují pobyt na sluníčku, při kterém Kate dostane zdravou barvu, případně použít samoopalovací kosmetiku, která na její kůži vykouzlí krásný, zlatavý odstín.

Vévodkyně by také neměla zapomenout na kadeřníka. Každá žena se ráda líbí a je známo, že upravené vlasy a účes, který nám padne, umí dělat zázraky.

Porod do luxusu

Do porodu Vévodkyně z Cambridge zbývá jen pár dní. Kate bude rodit v luxusním křídle Lindo nemocnice St. Mary’s v Paddingtonu v centrálním Londýně. V jednom z apartmá, které zpravidla obývají celebrity a prominentní hosté, bude mít takové pohodlí a nadstandardní služby, o kterém se může rodičkám v Česku tak akorát zdát.

Deník The Sun vypočítal, že královskou rodinu vyjde pobyt Kate v luxusní porodnici zhruba na 300 tisíc korun. A to v případě, že příchod miminka nebudou provázet žádné komplikace.

V apartmá je kromě luxusních toalet a polohovatelného křesla pro otce, připraven i sejf, wi-fi připojení a satelitní televize. K dispozici je i šampaňské, kterým mohou oslavit příbuzní narození dědice královského trůnu.

Fotogalerie
6 fotografií