Kate se zúčastnila jedné z prvních oslav při příležitosti narozenin královny Alžběty II., které oslavila v neděli. Vůbec poprvé také navštívila královnino sídlo, hrad Windsor, kam přijelo také na 400 skautů a skautek, protože právě královna je patronkou Skautské asociace a sama Kate je v organizaci dobrovolnicí.

Britská média i přihlížející se shodují, že těhotná Kate na sebe od okamžiku, kdy se na slavnosti objevila, strhla veškerou pozornost. Aby ne… Vévodkyně, která spolu s celým Spojeným královstvím očekává narození potomka už v červenci, měla na sobě zelenkavý pastelový kabát zn. Mulberry v přepočtu za 70 tisíc korun, jež některé pohoršil svou krátkou délkou do půlky stehen.

Jelikož sukně, kterou oblékla, nepřesahovala délky kabátku, odhalil její stále velmi štíhlé nohy, které se však těhotenstvím přeci jenom o malé poznání zaoblily (cca 2 deka - pozn. red.). Nejvíce se Katino těhotenství však projevuje na jejím obličeji, kterému nyní vévodí buclaté tvářičky.

Ostatní doplňky Kate zvolila v béžové barvě. Klobouček, jak si povšimnul deník Daily Mail, si nevzala Kate poprvé, měla ho například na slavném dostihu Epsom Derby, kam ji doprovázel manžel William, který tentokrát na slavnosti chyběl.

Fotogalerie
6 fotografií