Princ William s Kate chtěli radostnou novinu o jejím těhotenství držet pod pokličkou tajemství až do Štědrého dne. Jenže člověk míní a příroda mění! Vévodkyni včera přemohly ranní nevolnosti, které byly tak silné, že ji musel William, opravdový to princ, odvézt do nemocnice Eduarda VII. Královský pár tak musel s pravdou o těhotenství ven.

Vévodkyně dostala infúzi

Kate, která je teprve v osmém týdnu těhotenství, bylo od rána velmi špatně. Její stav se nelepšil, a tak ji ochotný princ odvezl do nemocnice. Tam lékaři zjistili, že je vévodkyně silně dehydratovaná a okamžitě jí nasadili infúzi. Vzorný choť pak zůstal po boku Kate celý den, až do čtvrt na devět večer.

Kate zůstane v nemocnici na pozorování

Když nemocnici William opouštěl, byla na něm vidět únava. Stav Kate mu dělá starosti. Je vyčerpaná, dehydratovaná a lékaři si ji chtějí v nemocnici nechat na pozorování několik dalších dní. Kate se udělalo špatně u jejích rodičů, kteří o těhotenství již věděli. Královna Alžběta II. (86) se o něm ale dozvěděla až včera. Dítě Kate a Williama bude čtvrtým nástupcem v pořadí na britský trůn. Po dědečkovi Charlesovi, otci Williamovi a strýci Harrym.

Fotogalerie
11 fotografií