Kate zvolila na tuto příležitost romantické šaty z hedvábí. Jen pár hodin po hře v pólu v Sant Barbaře je pak vyměnila za lila róbu Alexandr McQueen na předávání filmových cen BAFTA. Charitativní zápas přispěl svým stupným na nadaci prince Williama a Harryho. Pár na akci přiletěl vrtulníkem z Los Angeles (asi 160 km), kde pobývají během třídenní návštěvy USA. Ti, kteří se chtěli setkat s královským párem si musela zplatit vstupné v přepočtu 70 tisíc korun.

Vévoda a vévodkyně přijeli do Kalifornie v pátek po deváté hodiny z Kanady. Pro prince Williama není návštěva Ameriky ničím novým, už dříve sem zavítal. Zato pro jeho manželku Kate to byla premiéra. Blízký zdroj z jejího okolí prozradil britskému listu Daily Mail, že je z cesty nadšená, ale je plná obav, aby vše zvládla.

Fotogalerie
11 fotografií

"Když jsem mluvil dnes ráno s Kate řekla, že je unavená a že si dělá starosti s tím, aby si pamatovala všechna jména. Řekl jsem jí, že vše dělá dobře, a dal jí několik tipů, jak si je zapamatovat. Řekla, že je každý den vzrušená z nových věcí. Chodí i brzy spát, což je pro ni dobré," prozradil zdroj to, jak Kate své královské povinnosti v cizí zemi zvládá.