Když procházela svatební uličkou v róbě od Alexandera McQueena a nesla sestře Kate (29) vlečku, všichni mohli na její přirozené kráse oči nechat. Mezi obdivovateli družičky byl i mladší bratr ženicha Williama (28), princ Harry (26). Ten své sympatie k sestře své nově nabyté švagrové neskrýval ani na balkoně, kde proběhl první novomanželský polibek a kde je sledovaly dvě miliardy lidí. Na večírku se k ní také dost hlásil.

Vyhraje láska nebo modrá krev?

Pippa už je ale několik let šťastně a spokojeně zadaná. Randí s bývalým kriketistou, současným bankéřem Alexanderem Guyem Rushworthem Loudonem (30). Měl by se Alex, který je dokonce kamarádem prince Williama z univerzitních let na koleji v Etonu, o svou přítelkyni bát? Podle zasvěcených přátel ne.

„Harry může být šlechtic, ale Alex patří k horní třídě. Je bohatý a vypadá dobře. Je to Pippyn typ. Princ mu ji vyfouknout nemůže,“ myslí si zdroj blízký páru. A tak si asi bude muset zrzek Harry nechat zajít na sestru švagrové chuť. Jenže na druhou stranu - princ je princ… Nechá se Pippa omámit modrou krví?

Fotogalerie
6 fotografií