Princ William: Bystrý pragmatik

Narozen: 21. 6. 1982 Londýn, Spojené království

Jako člověk s převahou vzdušného živlu disponuje velkou představivostí a fantazií, je mentálně velmi zdatný a má rád, když se něco děje. Přestože by se mohlo zdát, že nebude příliš konzervativní, v oblasti vztahů a lásek je poměrně stabilní. Dokáže být jak praktický, pragmatický a stojí nohama na zemi, tak umí vydat energii a také projevit emoce a city. Vzdušný živel je však u něj v převaze a to z něj činí bystrého, rychle reagujícího a nekonfliktního člověka. Tvar jeho horoskopu – houpačka – naznačuje, že je schopen vnímat obě strany jedné mince najednou. Ve své podstatě je extrovertem, který svět vnímá spíše pozitivně a staví se k němu diplomaticky.

Kate Middleton: Tvrdší a dynamičtější

Narozena: 9. 1. 1982 Berkshire, Spojené království

Kate má oproti vcelku pohodovému horoskopu Williama ten svůj konfliktnější a problematičtější. Její podstata je rovněž vzdušná. I ona je myšlenkově velmi zdatná, má ráda změnu, pohyb a když se něco děje. Je však netrpělivější, tvrdší a dynamičtější. Ostatní tři živly má stejně jako princ William sice slaběji, ale docela silně a vyrovnaně obsazeny. Je člověkem, který umí být praktický a pragmatický, ale současně dokáže projevit city a emoce. Je originální, nevšední a novátorská. Tvar jejího horoskopu ukazuje Lunární vědro, což naznačuje, že svým životem ovlivní větší množství lidí. Jako nejvhodnější se nabízí charita nebo podobné aktivity. Je extrovertním introvertem.

Vzájemné působení: Souznění

Oba horoskopy spolu souzní. William a Kate si intelektuálně rozumí, pravděpodobně se také jejich duše znají již ze životů minulých. Moc rozporných aspektů zde není. Snad jen to, že navzájem se budou poněkud omezovat.

Vztah: Těžké zkoušky

Pokud udělám z obou horoskopů jeden, vidím, že vše už tak idylicky nevypadá. Postupem času spolu manželé budou soupeřit o moc a jejich city tím dostanou zabrat. Rozpor také vidím mezi tím, co budou chtít a co budou moci.

Resumé: Špatná volba

Pokud by William a Kate spolu zůstali jako přátelé a kamarádi, tak by nebyl žádný problém. Pokud ovšem vklouznou do svazku manželského, nebudou to mít jednoduché a budou muset leccos ustát. Mimochodem, datum svatby nevidím jako nejvhodnější. Jistě jej nevybíral astrolog. Postavení nebeských těles jim moc ke svatbě přát nebude.

Fotogalerie
9 fotografií