Od 14 hodin módní guru Františka přímo na kolonádě hodnotí ty, co si troufnou přijít a nechat ohodnotit svůj outfit.

Právě teď na karlovarské kolonádě módní policie s Františkou Čížkovou.
Autor: Facebook

Některé dívky se dlouho zdráhaly jít k Františce na pranýř, jako například slečna Veronika. Pak ale poznala, že její obavy byly zbytečné.  Františka jí pochválila práci s barvami a odvahu nosit klobouky.

Slečna Veronika měla obavu nechat se Františka Čížková ohodnotit. Františka jí pochválila práci s barvami a odvahu nosit klobouky
Autor: Facebook

Na rozdíl od slečny Veroniky byla paní Erika ze setkání s Františkou nadšená. Poznat ji toužila už celé tři roky a konečně se jí to podařio. Dámy si spolu popovídaly o módě.

Tato lady, paní Erika, se s Františkou chtěla setkat tři roky... až letos se to podařilo a obě dámy si spolu sofistikovaně popovídaly o módě
Autor: Facebook

Ohodnotit se nechali dokonce i muži. Františka měla jasno: Sofistikovaný baťůžkář a sexy slečna z kolonády

Františka Čížková má jasno: Sofistikovaný baťůžkář a sexy slečna z kolonády
Autor: Facebook

Další pár Františka ohodnotila takto: „Slečnin outfit je správně funkční, jak je na 40 stupňů potřeba. Koukám, že je tu i malý flíček, těch já už mám za den taky spoustu. Partner je správně, jak se říká, vyzívaný, tak to má být. Celkově je to super.“

„Slečnin outfit je správně funkční, jak je na 40 stupňů potřeba. Koukám, že je tu i malý flíček, těch já už mám za den taky spoustu. Partner je správně, jak se říká, vyzívaný, tak to má být. Celkově je to super,“ řekla Františka Čížková k této dvojici.
Autor: Facebook

Další slečna, která se zdráhala jít před Františku, měla květovanou sukni, ale i ta uspěla. „V těchto barvách a s touhle kabelou se mě nemusíte bát,“ řekla Františka.

Františka Čížková: V těchto barvách a s touhle kabelou se mě nemusíte bát
Autor: Facebook

Tyto dámy by podle Františky uspěly i v St. Tropez! Svým outfitem se umístily na druhém místě.

Františka Čížková: Tohle je krasný... Vašimi šaty jsem fascinovaná. Obstály byste v i st. Tropez. Jste originální. Je to báječný.
Autor: Facebook

Na hodnocení outfitů přišla i tato tři děvčata: Je to milý... letní, přirozený. Zvládly jste to dobře,“ ohodnotila je Františka.

Františka Čížková: Je to milý... Letní, přirozený. Zvládly jste to dobře.
Autor: Facebook

Ani malá Deniska s babičkou si nemohla nechat ujít setkání s naší módní guru. Františka Čížková nejprve malé Danielce vysvětlila, že její náhrdelníky pocházejí z Paříže a Filipín. Pak se pustila do hodnocení. „Máte klobouk, ten na kolonádu patří. Já sama miluju klobouky. Celkově je to velmi dobré,“ řekla naše módní guru.

Františka Čížková nejprve malé Danielce vysvětlila, že její náhrdelníky pocházejí z Paříže a Filipín a pak ohodnotila její babičku. „Máte klobouk, ten na kolonádu patří. Já sama miluju klobouky. Celkově je to velmi dobré,“ řekla naše módní guru.
Autor: Facebook

Hodnocení se nebáli ani dva šviháci lázeňští, kteří sami prohlásili, že se považují za batůžkáře. „Vy jste ztělesnění toho, co si tady Jirka Barťak (Bartoška) tak cení. Váš styl tady k tomu patří a mám vás za to ráda,“ pochvalila je.

K Františčinu gauči přišli i dva mladí muži, kteří sami prohlásili, že se považují za batůžkáře. „Vy jste ztělesnění toho, co si tady Jirka Barťak (Bartoška) tak cení. Váš styl tady k tomu patří a mám vás za to ráda,“ pochválila je.
Autor: Facebook

Pochválena byla i dáma v květovaných kalhotách:Květinový dezén je hodně in... Oceňuju subtilnost a výběr malé kabelky,“ řekla Františka.

Františka Čížková: Květinový dezén je hodně in... Oceňuju subtilnost a výběr malé kabelky.
Autor: Facebook

In byla i druhá dáma v klobouku s krásnýma nohama: „Líbí se mi u vás kombinace kraťásků a topu... Navíc máte krásné nohy.... A také vám sluší Reflex klobouk. S volbou kabelky dohromady se zdobným páskem bych byla opatrnější,“ hodnotila outfit.

Františka Čížková: Líbí se mi u vás kombinace kraťásků a topu... Navíc máte krásné nohy... A také vám sluší Reflex klobouk. S volbou kabelky dohromady se zdobným páskem bych byla opatrnější.
Autor: Facebook

Nadšená byla ze dvou mladíků. Tohle je super. Přesně takhle se na kolonádu mají oblíkat mladí muži. Jenom jsem tuhle četla, že muži, kteří nosí růžové košile, nemají rádi ženy,“ řekla se smíchem Františka.

„Tohle je super. Přesně takhle se na kolonádu mají oblíkat mladí muži. Jenom jsem tuhle četla, že muži, kteří nosí růžové košile nemají rádi ženy,“ řekla se smíchem Františka.
Autor: Facebook

Františku uchvátila dáma v svítivě zelených sandálech: „Čníte v uniformitě kolonády. Nejvic mě baví vaše zelené sandálky, kterými jste oživila celý model. Tyto tylové baletní sukýnky jsou trochu po sezóně, ale vy jste ji skvěle recyklovala a povýšila na nový level,“ řekla Františka.

Františka Čížková: Čníte v uniformitě kolonády. Nejvic mě baví vaše zelené sandálky, kterými jste oživila celý model. Tyto tylové baletní sukýnky jsou trochu po sezóně, ale vy jste ji skvěle recyklovala a povýšila na nový level.
Autor: Facebook

Druhou cenu za nejlepší outfit však získala neznámá osoba v kůži medvěda: „V životě tu na kolonádě nebyl nikdo takhle cool,“ smála se módní guru.

Františka Čížková: V životě tu na kolonádě nebyl nikdo takhle cool.
Autor: Facebook

Další pochvalu získal kudrnatý mladík.Mladí muži, tak takhle se to dělá!“ 

Františka Čížková: Mladí muži, tak takhle se to dělá!
Autor: Facebook

Nejlepší outfit na kolonádě měla slečna Michaela. Zatím nejlepší outfit předvedla slečna Michaela. Akcent pásku a kabelky je skvělý. Šatům by zatleskal i Gaultier,“ pochvalila ji Františka.

Františka Čížková: Toto je dosud nejlepší outfit kolonády!
Autor: Facebook

Zatím nejlepší outfit předvedla slečna Michaela. „Akcent pásku a kabelky je skvělý. Šatům by zatleskal i Gaultier,“ pochvalila ji Františka Čížková
Autor: Facebook

Františka kromě módní kritiky také rozdávala autogramy.

Františka krom módních rad rozdává taky podpisy. Přijďte za námi do Lázní III.
Autor: Facebook

Fotogalerie
20 fotografií