Jaro Slávik se s otázkami mířenými na tělo vyrovnal se suverenitou jemu vlastní. Manželské nevěry (ať už pro potěšení, nebo kariéru) smázl vysvětlením, že je obětí své slávy a fám s ní spojených.

Kdyby prý věděl, jakým atakům bude v rámci své popularity dané televizní soutěží Česko Slovensko má talent, čelit, nikdy by v ní porotce nedělal. Přesto dělá - dokonce už poněkolikáté.

Lidmi z obýváků vyčerpaná hvězda

„Jsem dobrá trofej. Já už jsem z toho vyčerpaný. Zpočátku je to milé, je to fajn, ale po čase vás to začne unavovat. Vy vytvoříte postavu, která zdánlivě patří všem lidem, protože jim každou neděli vstupujete do obýváku k těm jejich dekám a čajům. V ten moment začnou mít pocit, že jim patříte. Že když usurpujete jejich prostor, oni můžou váš. A když vás takhle vídá x milionů lidí, vždycky z nich vypadne pár nešťastníků, kteří mají potřebu vyhlašovat nepravdy,“ tvrdí Slávik a já se ptám: Kdo jej sakra lituje?

Ani otázka na gay porno jej z deklarované vyrovnanosti zkušeného, světem showbyznysu poučeného pětatřicátníka nevyvedla. Patří totiž k minulosti, která jej netrápí a tenhle (možná) prohřešek Jaro srovnává s momentem, když žák ztratí sešit z češtiny. A pak se na to přijde. Trošku průšvih, ale nic se v podstatě neděje…  Jak řekl, měl divoké mládí. No a co?

Značkový švihák versus tlustý spratek

Jediný moment, kdy Slávik jemně vypadl z role, byla otázka na jeho domnělou, některými lidmi z showbyznysu potvrzenou, milenku (v Talentu soutěžící, nyní už vypadlou) Karolínu Krézlovou. Za autora kauzy, jež se táhla za tiché podpory Krézlové napříč bulvárními médii, označil šéfredaktora Spy, Pavla Novotného, syna baviče Petra Novotného, který se před časem nazval protekčním spratkem.

„On vypráví kopec sraček o celém byznysu a snaží se všemožně na sebe strhnout pozornost. Ale jako malý, tlustý, škaredý exhibicionista má malé šance. A rád bych řekl, že až ho potkám, tak mu rozkopu hlavu. Ale neřeknu to, jednak proto, že mu nebudu dělat reklamu a jednak proto, že nosím příliš drahé boty. Pan Novotný ubližuje mnoha lidem a to jen pro potěšení svého ega,“ řekl na adresu Novotného a své nevěry s Krézlovou Slávik.

Reakce Novotného na sebe nenechala dlouho čekat a na svém facebooku napsal: Omlouvám se za druhý status v krátkém sledu, ale než půjdu s dcerkou na procházku, dovolím si vás ještě odkázat na dnešní neuvěřitelný rozhovor s Jaro Slávikem na Blesk.cz... To je chlap a frajer! Odpověď 3: lež, odpověď 4: lež, odpověď 5: lež odpověď 6: lež, odpověď 7: lež.... ty krávo... jestli to je článek jen pro dlouhodobě podváděnou manželku, tak to má malé šance a jestli je to určeno i čtenářstvu, tak musel zešílet... podvádět ženu s každou, která neuteče na strom, dělat blbku z pseudotalentovaných zpěvaček, které šukám výměnou za slib pomoci v showbyzu, kde fakticky nemám žádný vliv, aby mě následně musely živit, vydávání se za slovenského producenta, byť jsem nic nevyprodukoval na Slovensku ani jinde, prázdná kapsa a plná huba keců, ironizovaný donebevolající televizní podvod, opakovaně prokazatelné lhaní ve sdělovacích prostředcích...hovna, hovna, hovna... Jaro, kdo z nás dvou je tady důvěryhodnější. Jsem to já a to je fakt co říct... Pobavils:-) Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí!!!:-)

Slávik přesahuje TV Talent

Proč Česko Slovensko hledá talent? On už tady je. Jmenuje se Jaro Slávik a své schopnosti zbytečně ředí v soutěžní reality show. To, co předvedl v rozhovoru, jej posunuje do patra ekvilibristiky hodné sfér vysoké politiky.

„Víte, to jsou takové ty zkratky na základě »jedna paní povídala«. Já jsem natolik viditelná postava, že je naprosto nemožné, abych dělal všechno to, co se píše… Často se dítě za některé vaše eskapády tak nějak polostydí a díky tomu má tendenci být klidnější, slušnější. A tak je to i s mým starším synem, který je spíš introvertnější... Celá kultura celebrit v Česku a na Slovensku je totálně hloupá. V Čechách a na Slovensku se považuji za hloupého cirkusáka,“ perlil v rozhovoru Slávik.

Na dotaz zda plánuje znovu znechuceně zmizet, odpověděl, že ano: „Můžu klidně přijít do jakékoliv z východoevropských zemí a vím, na které dveře mám klepat. Ve většině měst se umím bez problémů pohybovat bez mapy. To mi nikdo nesebere, ať si myslí kdo chce, co chce.“

Já ze sebe dodám, že by to byla škoda. A všem průšvihy ohroženým politickým špičkám včetně těch budoucích doporučuji pana Slávika oslovit. Řekne vše a nic. Je atraktivní, inteligentní a hlavně odolný. Zkrátka značka ideál.