Doprovod mu dělal Filip Vaněk, který před časem Leošovi dodal jiný a mnohem lepší styl nesoucí se v ležérní image Hobo pobudy přetavené do značkového luxusu. Čtyřprocentní fešák Vaněk zkrátka Marešův šatník zkultivoval. Vyhodil z něj kšandy, vestičky, prošívané bundy a možná ještě nějaký ten kožich. Zbavil jej nádechu prvoplánového efektu frajírka z diskoték. A to bez ohledu na to, že podle některých mu pouze vtiskl vlastní podobu. A dokonce Leošovi někdy věci ze své skříně půjčuje.

Podstatné je, že Mareš dokáže být v looku diktovaném Vaňkem víceméně uvěřitelný, i když přiznejme si, že hrstka zainteresovaných, věci znalých profesionálů jej zhusta vnímá jako stylistův osobní odlitek. Ale také platí, že Vaněk – na rozdíl od Mareše - široké veřejnosti známý není. Takže o nic vlastně nejde. Kdybych dělala Vaňkovi reklamu, řeknu, že Marešově skříni vtiskl vlastní rukopis. A pokud bych jej nemusela, zkonstatuji, že na víc nemá, jinak to dělat neumí.

U Leoše ale tyto luxusní homeless hrátky za snové prachy (jen tento outfit se vyšplhal na 150 000 Kč) dospěly do bodu, kdy vandrácký unisex má více ženských (u jistých kreativních homosexuálů oblíbených) prvků, než by se na machra Mareše slušelo. Zkrátka Filip Vaněk (na rozdíl od sebe) tak trochu dělá z maskulinního Leoše ženu . Masově oblíbená hobo čepice Diesel), volné teplákové kalhoty (Dolce &Gabbana), leopardí kotníčkové tenisky (Christian Louboutin) jistě. I kabela – velký vínový vak od Burberry za 76 000 Kč, který by kdekdo u muže nepředpokládal a u klasiků je jistě přes čáru - možná projde. Ale pletený kabátek by měl Leoš věnovat milence, jíž je sexy modelka Petra Faltýnová, anebo matce svých synů, půvabné manželce Monice.

Fotogalerie
5 fotografií