O tom, že je Miroslav Etzler ve svých sedmačtyřiceti i přes řídnoucí kštici nesmírně charismatickým, pro něžné pohlaví atraktivním chlapem, netřeba diskutovat. Stejně jako polemizovat s faktem, že tato přitažlivost nezaručuje orgasmy na hranici bezvědomí. A také platí, že ženy milují muže i pro jiné věci než excelentní výkony v posteli. Nicméně každý mužský potřebuje ujišťovat, že on je tím rozsévačem sexuálního opojení… Tak už to zkrátka je.

Proč Etzlera milovala Zuzana Bydžovská či následně Vilma Cibulková, těžko říci. Tyto jeho osudové ženy i přes bolestné rozchody s ním, o intimnostech vztahu noblesně mlčely. Na rozdíl od mladé milenky, rovněž herečky Radky Pavlovčinové, s níž během společné práce v TV seriálu Cesty domů prožil krátkou, intenzivní, k jeho smůle medializovanou avantýru, na níž nejspíš pohořelo manželství s Cibulkovou.

Byl to pan Božský

Ostatně i třiadvacetiletá herečka, muzikálová zpěvačka a tanečnice Pavlovčinová byla do Etzlera krutě zamilovaná a skutečnost, že se po provalení jejich milostného poměru v médiích vrátil její pan Božský domů k Cibulkové, těžce snášela. A ani v rozhovorech pro noviny se tím ostatně netajila. „Víte, nechci o tom mluvit,“ špitne Radka a pohled zaboří do země.

„Vytěsnit některé věci z hlavy bude těžké. Ale budu nadále trvat na tom, že vše je, jak má být. A že ty špatné věci sice bolí, ale poučí vás. Už teď, když se na všechno zpětně dívám, cítím, že tu zkušenost jsem potřebovala. Nemyslela jsem si totiž, že jsem tak naivní a důvěřivá. Ale jsem. Takže džungle showbyznysu mě přivítala s otevřenou náručí a já jsem si, slušně řečeno, rovnou vymáchala hubu v blátě. Kdybych ale neupadla, nedostala bych možnost znovu vstát o něco silnější,“ filosofovala svého času Pavlovčinová.

Teď je to nýmand

Nyní tato slečna, kterou si televizní divák mohl naposledy připomenout v nepříliš povedeném seriálu První krok, se zřejmě oklepala a její bilance poměru s Etzlerem je poněkud jiná. Z ublížené micinky se časem stala pomstychtivá saň, která svého Božského přehodnotila a Blesku jasně naznačila, že akčnost bijce postrádal: „Tak to rozhodně není. Jak bych vám to asi řekla... Už si na to vůbec nepamatuju a není to proto, že by snad od toho našeho románku uplynula moc dlouhá doba.“

A také mohla Radka, která se avantýrou s Etzlerem zviditelnila víc, než svými výkony, dodat, že se zamilovala do jeho sexy mozku. To by alespoň znělo líp. A ještě lépe říci, že se zamilovala do romantických schůzek a blábolů, které je mezi milostnými hrátkami vyplňují. A slast z kopulace převyšovalo opojení, že přebrala muže ženskému sex-symbolu mnoha Čechů, Vilmě Cibulkové. Každopádně to, co Blesku řekla, žádná holka s dobrým vychováním nedělá. Tímto způsobem kopnout chlapa do rozkroku je lehké, ale sakra laciné.

Radku Pavlovčinovou nejspíš rozrušil fakt, že po ní přišla jiná, v médiích propíraná žena. Třicetiletá Helena B., jež se s jejím bývalým atraktivním skalpem stýká už pět měsíců a fotky z výletu do Adršspašských skal, kde nazí dovádí ve vodě, pronikly na Facebook. Ale i tak si takovou inzultaci Etzler nezasloužil. Pavlovčinová se mohla spokojit se satisfakcí, že Helena se od poměru s hercem (prý jde jen o sex, jak tvrdí zdroj) v médiích distancovala.

Fotogalerie
8 fotografií